Blogs over lenen en ondernemen

Wat kost een zakelijke lening?

Wat kost een zakelijke lening?

Om inzicht te krijgen in de kosten die verbonden zijn aan een zakelijke lening, moet je alle tarieven en kosten bekijken. Een belangrijke eerste stap is om vertrouwd te raken met de voorwaarden die aan deze kosten verbonden zijn. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste kosten.
Lees meer
Behoud slim je zakelijke lening en voornemens

Behoud slim je zakelijke lening en voornemens

Uit onderzoek blijkt dat slechts ongeveer 16% van de mensen in staat is hun goede voornemens na te komen. De meerderheid geeft het op binnen een tot zes weken na het begin, en veel van deze voornemens worden jaar na jaar herhaald. Wil je weten hoe je dit kan voorkomen en jouw zakelijke doelen waarmaken? Lees dan hieronder meer.
Lees meer
Zakelijke lening om je 2022-plannen te realiseren?

Zakelijke lening om je 2022-plannen te realiseren?

2021 was weer een turbulent jaar. Gestelde doelen werden mogelijk maar moeilijk gehaald. En de hele pandemie heeft ook dit jaar niet geholpen. Plannen maken voor 2022 is dus de boodschap. Inspiratie nodig of hulp om ze te realiseren? Lees dan meer in dit artikel.
Lees meer
Een zakelijke lening zonder rente

Een zakelijke lening zonder rente

Steeds vaker zien we kredietverstrekkers die zeggen dat zij een zakelijke lening zonder rente verstrekken. Velen onder ons vragen zich misschien af hoe dit mogelijk is. Zit er een addertje onder het gras? In dit artikel lees je meer over zakelijke leningen zonder rente. Hier alvast een tipje van de sluier... Er is een mogelijkheid.
Lees meer
Zakelijke lening zonder jaarcijfers: kan dat?

Zakelijke lening zonder jaarcijfers: kan dat?

Veel financiers vragen om jaarcijfers bij een aanvraag van een zakelijke lening. Dit kan het lastig maken om een zakelijke lening aan te vragen, bijvoorbeeld doordat je nog maar korter dan een jaar bestaat of omdat de boekhouder de cijfers nog niet gereed heeft. Voor veel ondernemers is dit een reden om af te zien van het aanvragen van een zakelijke lening, maar is dit terecht? Lees het in dit artikel!
Lees meer
Zakelijke Lening als ZZP’er: kan dat?

Zakelijke Lening als ZZP’er: kan dat?

Als ZZP’er een zakelijke lening krijgen, kan soms een hele opdracht lijken. Er zijn namelijk nog al wat termen en begrippen om eigen te maken. Bij KOMPAR is het onze doelstelling dit allemaal helder, duidelijk en transparant te maken voor jou. Laten we beginnen bij de verschillen tussen de voorwaarden voor zzp’ers en andere ondernemers.
Lees meer
Een zakelijke lening of financial lease?

Een zakelijke lening of financial lease?

Ben je voornemens om een machine of een bedrijfsvoertuig te kopen en ben je op zoek naar financiering? Je bent niet de enige! Een financieren van een investering in een machine of voertuig komt vaak voor. De meest gangbare manier van het financieren van deze objecten is middels financial lease of een zakelijke lening. Maar wat zijn nou de voordelen en de verschillen? Lees het hier!
Lees meer
Hier zijn 10 Black Friday-insights voor het MKB

Hier zijn 10 Black Friday-insights voor het MKB

De beste Black Friday-ideeën voor kleine bedrijven zorgen voor uitstekende deals en, belangrijker nog, verspreiden nieuws over je verkoopevenement. Gebruik deze Black Friday-marketingideeën om de aandacht te trekken en mensen naar je website en winkel te trekken.
Lees meer
Over de zakelijke lening en kredietbeoordeling

Over de zakelijke lening en kredietbeoordeling

Om je bedrijf in staat te stellen zijn volledige potentieel te bereiken, zijn wellicht nieuwe aanwervingen, marketingcampagnes en andere investeringen nodig. In dat geval kan een zakelijke lening de perfecte oplossing zijn. Ongeacht tot welke kredietverstrekker je je wendt voor een zakelijke lening, zowel het bedrijf als de eigenaar, zullen een kredietbeoordeling moeten ondergaan.
Lees meer
De zakelijke lening voor de aankoop van voertuigen

De zakelijke lening voor de aankoop van voertuigen

Heb je een bedrijf in de transportsector en denk je aan de aanschaf van een nieuwe taxi of een nieuw voertuig voor bijvoorbeeld transportdiensten? Ben je van plan een taxibedrijf te openen of een bedrijf dat verschillende vervoerdiensten aanbiedt? Of heb je een bouwbedrijf dat zijn diensten uitbreidt en een nieuw voertuig nodig heeft? Zo ja, dan weet je dat er veel is om over na te denken en dat het loont om goed voorbereid te zijn.
Lees meer
Wat is crowdfunding?

Wat is crowdfunding?

De laatste jaren is crowdfunding in Nederland en de rest van Europa steeds populairder geworden als een interessante en innovatieve manier voor ondernemers om bedrijfsplannen te ontwikkelen en markten te testen. Het kan bedrijven helpen om te investeren in nieuwe projecten, producten of diensten.
Lees meer
Zakelijke lening voor een bedrijfsauto

Zakelijke lening voor een bedrijfsauto

Vervoer en reizen worden in de meeste bedrijfstakken en ondernemingen in het algemeen zeer vaak als vanzelfsprekend beschouwd. De noodzaak om over een bedrijfswagen te beschikken varieert naar gelang van het soort bedrijf. Als je een transportbedrijf runt, is de bedrijfswagen de kern van je soort bedrijf. Anderzijds hebben kleinere bedrijven een bedrijfswagen misschien alleen nodig voor bepaalde specifieke situaties. Er zijn ook een groot aantal bedrijven waarvan de werknemers dagelijks een bedrijfswagen nodig hebben en moeten gebruiken. Hoe zal het bedrijf de aankoop van de auto financieren? In dit artikel bekijken we een paar verschillende financieringsmogelijkheden voor de aankoop van een bedrijfswagen.
Lees meer
Eenvoudig een zakelijke lening krijgen - voor alle ondernemingen

Eenvoudig een zakelijke lening krijgen - voor alle ondernemingen

KOMPAR is een vergelijkingsdienst die gespecialiseerd is in hulp bij het vinden van de beste aanbiedingen voor zakelijke leningen die op de Nederlandse kredietmarkt beschikbaar zijn. Ondernemers liggen ons aan het hart en daarom zijn wij ons er terdege van bewust dat de meeste bedrijven op een punt in hun carrière komen waar een kapitaalinjectie nodig is. Misschien vind je als ondernemer dat het tijd is om in nieuwe machines te investeren, een nieuw team van medewerkers aan te nemen. Of misschien heb je net een bedrijf opgestart en heb je kapitaal nodig om van start te gaan? Wat zowel voor ons als voor onze cliënten belangrijk is, is dat het lenen snel, gemakkelijk en zonder onnodige procedures verloopt.
Lees meer
Wat is een Peer 2 Peer-lening?

Wat is een Peer 2 Peer-lening?

Soms kan de kredietmarkt aanvoelen als een jungle, in samenhang met de steeds digitaler wordende samenleving ontstaan er ook nieuwe oplossingen en producten in de wereld van leningen. Iets dat de laatste 20 jaar steeds populairder is geworden, is de zogenaamde deeleconomie of sharing economie zoals dat in het Engels wordt genoemd. Bijvoorbeeld Peer 2 Peer-leningen, waarmee we in deze blog kennis zullen maken, is een extreem snelgroeiende oplossing in de deeleconomie in (zakelijke) financieringen. Peer 2 Peer-leningen worden afgekort tot P2P en staan voor leningen van "persoon tot persoon". Het leenmodel biedt een andere manier om geld te lenen, maar ook om geld te investeren. Het is belangrijk om te vermelden dat P2P geen deel uitmaakt van het banksysteem en de regulatie die het banksysteem kent.
Lees meer
Zakelijke verzekeringen - heb ik die nodig?

Zakelijke verzekeringen - heb ik die nodig?

Wanneer je zelfstandig bent, dan kan het de moeite waard zijn om een bedrijfsverzekering te overwegen. Een dergelijke verzekering biedt bescherming en zekerheid in geval van plotselinge en onverwachte problemen die zich in een onderneming kunnen voordoen. Zowel kleine als grote ondernemingen in alle vormen; eenmanszaken, vennootschappen met een of twee werknemers en VOF's moeten een verzekeringspolis hebben die dekking biedt.
Lees meer
Bedrijfsleningen voor zowel startende als gevestigde bedrijven

Bedrijfsleningen voor zowel startende als gevestigde bedrijven

Veel, zo niet alle, bedrijven bereiken tijdens hun bestaan een fase waarin ze behoefte hebben aan extra kapitaal. Er kunnen een groot aantal redenen zijn waarom u externe financiering nodig heeft. Mogelijk moet u investeren in nieuw materieel, personeel inhuren, nieuwe diensten aanbieden of heeft u een unieke groeimogelijkheid gekregen waarbij u snel moet handelen. Financiering voor bedrijven kan soms noodzakelijk zijn om uit een tijdelijke financiële dip te komen of om tijdelijke liquiditeitsproblemen op te lossen. Als u onlangs een onderneming bent gestart, heeft u vermoedelijk startkapitaal nodig om uw plannen te versnellen.
Lees meer
Alles over zakelijke leningen en het opstarten van jouw restaurant

Alles over zakelijke leningen en het opstarten van jouw restaurant

Denk je erover om je eigen restaurant te openen, of heb je er altijd al van gedroomd om je eigen kroeg te openen? Of wil je graag een taverne, bar of eetkraam opstarten? Je bent niet alleen, er zijn veel mensen die dromen van een eigen restaurant! Een eigen restaurant runnen, of het nu een buurtcafé, een grotere eettent of snackbar is, kan behoorlijk lastig zijn. Vooral als je nieuw bent op de markt. Je moet denken aan het bijhouden van je personeel, het beheren van een loonlijst, leveranciers, voorraad, menu, decoratie, marketing en reclame. Er zijn een heleboel zaken om rekening mee te houden.
Lees meer
Welke eisen stellen kredietverstrekkers voor een zakelijke lening?

Welke eisen stellen kredietverstrekkers voor een zakelijke lening?

Wij zijn er allemaal van bewust dat wij momenteel een moeilijke en stressvolle situatie doormaken als gevolg van de uitbraak van het coronavirus (COVID-19). Veel industrieën en kleine en middelgrote ondernemingen hebben het moeilijker. Aangezien de ondernemingen van onze cliënten onze eerste prioriteit zijn, willen wij u graag helpen door kort maar zeer concreet advies te geven over de eisen die onze kredietnemers voor zakelijke leningen stellen.
Lees meer
Laat uw bedrijf groeien - investeringslening

Laat uw bedrijf groeien - investeringslening

De meeste ondernemers willen dat hun bedrijf zich zo goed mogelijk ontwikkelt en een groei doormaakt. Als ondernemer ben je constant aan het nadenken over hoe je je bedrijf kunt laten groeien en soms moet je bijvoorbeeld snel handelen om interessante groeikansen niet te missen. Extra kapitaal om investeringen te doen is regelmatig cruciaal voor een bedrijf om uit te breiden of om moeilijkere financiële periodes te overleven.
Lees meer
Alles over je kredietscore!

Alles over je kredietscore!

Om zaken te doen met een bedrijf, wordt een kredietscore veel gebruikt als indicator voor het betaalrisico. Deze score geeft aan wat de kans is dat het bedrijf waarmee je samenwerkt het komende jaar failliet zou gaat. In dit artikel vind je antwoord op de zes meest courante vragen over kredietscores.
Lees meer
Zakelijke lening zonder zekerheden

Zakelijke lening zonder zekerheden

Als u op zoek bent naar een zakelijke lening om een nieuw bedrijf te starten of om uw bedrijf te laten groeien, zijn er verschillende criteria belangrijk om te vergelijken. Een van deze criteria is of er een zekerheid vereist is voor het aantrekken van de zakelijke lening. Leningen zonder onderpand zijn steeds populairder en gewild bij ondernemers, bovendien zijn er steeds meer spelers op de markt die concurrerende ongedekte zakelijke leningen aanbieden. In dit artikel bespreken we de belangrijkste details waarvan elke ondernemer op de hoogte moet zijn met betrekking tot ongedekte leningen.
Lees meer
Zakelijke leningen voor kleine ondernemingen

Zakelijke leningen voor kleine ondernemingen

Het starten en runnen van een eigen bedrijf en het omzetten van uw bedrijfsidee in daadwerkelijke daden is iets waar veel mensen tegenwoordig van dromen. De vrijheid om je eigen bedrijf te runnen en je eigen baas te zijn, trekt velen aan. Het kan zijn dat u een bedrijf wilt ontwikkelen waar u echt gepassioneerd voor bent, of een nieuwe vorm van werk wilt testen die anders is dan waar u nu werkt. Wist u dat zelfstandig ondernemerschap eigenlijk het meest voorkomende beroep van Nederland is? Volgens het Centraal Bureau voor Statistiek zijn er 1,9 miljoen bedrijven in Nederland, ongeveer 96% zijn kleine bedrijven met minder dan 10 werknemers en slechts 0,2% van de ondernemingen hefet meer dan 250 werknemers. Drie op de vier banen worden gecreëerd door kleine en middelgrote bedrijven, dus het kan gemakkelijk worden gesteld dat het ondernemerschap in Nederland grotendeels bestaat uit kleine en middelgrote bedrijven.
Lees meer
Zakelijke leningen voor een BV

Zakelijke leningen voor een BV

Heb je een BV en ben je op zoek naar een zakelijke lening? Dan ben je hier aan het juiste adres, Kompar maakt het je gemakkelijk om een zakelijke lening aan te vragen voor je besloten vennootschap wanneer je tijdelijk liquiditeit moet uitbreiden. Hieronder kun je meer te weten komen over zakelijke leningen voor BV's.
Lees meer
Zakelijke lening met een betalingsachterstand

Zakelijke lening met een betalingsachterstand

Het aanvragen van een zakelijke lening kan een frustrerend proces zijn, zeker voor ondernemers of startende ondernemers die één of meerdere betalingsachterstanden geregistreerd hebben staan bij het BKR. Wanneer het bedrijf een zakelijke lening aanvraagt, wordt een beoordeling gemaakt van de eerdere resultaten en geschiedenis van het bedrijf. In veel gevallen wordt er ook gecontroleerd of er betalingsachterstanden geregistreerd zijn bij het BKR. Als dit het geval is, dan kan dit van invloed zijn op de kredietwaardigheid van de lener en de kans op een lening bij banken of andere kredietverstrekkers verkleinen. Het is echter niet onmogelijk om een lening af te sluiten met een betalingsachterstand. In dit artikel leest u meer over betalingsachterstanden en hoe deze uw kredietwaardigheid kunnen beïnvloeden.
Lees meer
Over de zakelijke lening en rente. Ben jij een expert?

Over de zakelijke lening en rente. Ben jij een expert?

Zakelijke leningen zijn zeer belangrijk voor de financiering van alle ondernemingen in Nederland. Zo’n zakelijke lening kan op vele manieren worden gebruikt. Tegenwoordig zijn er veel financiële kredietverstrekkers die bedrijfsleningen in hun aanbod hebben. Maar wat onderscheidt hen nu echt op de markt? In de overgrote meerderheid van de gevallen is de rentevoet de belangrijkste factor. Maar wat is die rente nu precies? Welke factor heeft de grootste invloed op het niveau van de rente voor zakelijke leningen? Hieronder beantwoorden wij deze vragen en meer.
Lees meer
Zakelijke lening en kosten. Wees goed geïnformeerd!

Zakelijke lening en kosten. Wees goed geïnformeerd!

Er zijn verschillende redenen waarom je een zakelijke lening zou moeten afsluiten en op zoek zou moeten gaan naar verschillende financieringsoplossingen. Een veel voorkomende reden kan zijn dat je je bedrijf net bent begonnen en opstartkosten te dekken hebt. In veel gevallen kan het ook zijn dat een reeds gevestigd bedrijf aan het uitbreiden is en moet investeren in nieuwe investeringen en aankopen. Met een zakelijke lening kan de onderneming bijvoorbeeld panden kopen, sofware up-to-date houden, gereedschap aanschaffen en dergelijke. Het is echter belangrijk om te onthouden dat er meestal kosten verbonden zijn aan het lenen van geld. Een van deze kosten is de rente, die hoog of laag kan zijn, afhankelijk van de lening zelf.
Lees meer
Zakelijke lening om personeel aan te werven en uit te breiden

Zakelijke lening om personeel aan te werven en uit te breiden

Een grote en belangrijke stap in de ontwikkeling van vele ondernemingen is de aanwerving van personeel. Personeel in dienst nemen kost tijd en geld en kan daarom soms worden gezien als een belemmering om de onderneming naar een hoger niveau te tillen.
Lees meer
Zakelijke leningen voor starters en startups

Zakelijke leningen voor starters en startups

Bijna alle bedrijven hebben financiering nodig om te kunnen functioneren. Zoals de meeste mensen weten, hebben bedrijven in een opstartfase doorgaans vaker een financieringsbehoefte dan gevestigde en grotere bedrijven. Een lening krijgen voor een startende onderneming kan moeilijk zijn, maar het is helemaal niet onmogelijk. In dit artikel lichten we toe hoe een starters en startups een zakelijke lening kunnen krijgen op de Nederlandse markt, wat de uitdagingen zijn rondom zakelijke leningen voor startups en hoe Kompar startes en startups kan helpen bij het verkrijgen van financiering.
Lees meer
Wat is een zakelijk krediet / bedrijfskrediet?

Wat is een zakelijk krediet / bedrijfskrediet?

Omdat elk bedrijf tegenslagen kan ervaren, zowel wanneer het bedrijf net is opgericht als wanneer het meer gevestigd is, kan een bedrijfskrediet noodzakelijk zijn. De behoefte aan extra financiering kan ook een andere reden hebben: financiering van uitbreiding naar nieuwe markten, om meer personeel aan te nemen, salarissen te betalen, gereedschappen te kopen, nieuwe technologieën te ontwikkelen of om het marketingbudget van het bedrijf uit te breiden.
Lees meer
Zakelijke lening nodig? Vermijd dan zeker deze 5 frequente valkuilen!

Zakelijke lening nodig? Vermijd dan zeker deze 5 frequente valkuilen!

Als onderneming heb je soms om verschillende redenen een zakelijke lening nodig. Het kan zijn dat je bedrijf meer personeel moet aannemen, nieuwe kantooruitrusting nodig heeft of simpelweg meer wilt investeren. Wat het doel van de zakelijke lening ook is, er is altijd een zeker risico aan verbonden wanneer je geld leent. Toch kan je gauw een verkeerde keuze maken. Daarom zagen we de nood om 5 veel voorkomende valkuilen in detail te bespreken.
Lees meer
Het is moeilijk, maar niet onmogelijk om zakelijke lening te verkrijgen

Het is moeilijk, maar niet onmogelijk om zakelijke lening te verkrijgen

De meeste start-ups hebben een aantal jaren groei nodig voordat ze winstgevend worden. Daar moet je als ondernemer op voorbereid zijn. Al in een vroeg stadium, voordat u de producten of diensten van het bedrijfstart, heeft u kapitaal nodig om het bedrijf te kunnen starten. En zelfs als uw bedrijf geen nieuwkomer op de markt zou zijn, is er geld nodig om het bedrijf op te schalen.
Lees meer
Kosten van een zakelijke lening

Kosten van een zakelijke lening

Als zelfstandige weet u waarschijnlijk wat de belangrijkste kosten van uw bedrijf zijn (of dat zou u moeten weten). Volledige controle over de kosten maakt het een stuk eenvoudiger wanneer de financiële toestand van het bedrijf moet worden verbeterd en wanneer er stappen moeten worden genomen om winstgevendheid te bereiken. Om winstgevendheid te bereiken, is het heel gebruikelijk om een zakelijke lening af te sluiten om uw groei te financieren.
Lees meer
Hoe u zakelijke ideeën omzet in daden

Hoe u zakelijke ideeën omzet in daden

Iedereen heeft minstens één briljant idee waarmee geld te verdienen valt. Helaas blijft het voor de meeste mensen slechts een idee. Maar er zijn mensen die hun ideeën of dromen waarmaken omdat ze echt willen bereiken waar ze naar verlangen. Deze mensen hebben een soort houding die hen helpt te bereiken wat ze willen. Hier kunt u enkele tips lezen om een persoon te worden die ideeën altijd in realiteit kan omzetten.
Lees meer
Overwegingen voordat u gereedschap en apparatuur koopt

Overwegingen voordat u gereedschap en apparatuur koopt

Apparatuur is een essentieel onderdeel van veel bedrijven. Het maakt niet uit wat voor soort bedrijf u runt, doorgaans hebt u een soort van apparatuur of gereedschap nodig. De soorten apparatuur variëren sterk. De meest voorkomende zijn computers, bureaus, gereedschappen en werkkleding, enz. Soms maken zelfstandigen echter fouten bij het kopen van nieuwe apparatuur. Hieronder leest u over enkele van de meest voorkomende fouten en hoe u deze kunt vermijden.
Lees meer
Het verschil tussen een zakelijke lening met en zonder onderpand

Het verschil tussen een zakelijke lening met en zonder onderpand

Er zijn veel manieren om financiering voor uw bedrijf te krijgen, een mogelijkheid is om een zakelijke lening af te sluiten. Deze lening kan worden gebruikt om uw bedrijf vooruit te helpen en kan worden aangewend voor een aantal concrete doeleinden, zoals aankoop van apparatuur, inventaris en het doen van onverwachte uitgaven. Er zijn verschillende soorten zakelijke lening als het gaat om de zekerheden die kredietverleners nodig hebben. In dit document zullen we de verschillen tussen gedekte en ongedekte zakelijke leningen nader bekijken.
Lees meer
Hoe krijg je financiering voor een startup?

Hoe krijg je financiering voor een startup?

Heeft u een innovatief idee dat u honderdduizenden euro's kan opleveren en bent u gemotiveerd en dapper genoeg om met uw idee aan de slag te gaan? Mooi zo! Maar vergeet niet dat u pragmatisch moet zijn. Is het tot nu toe slechts een concept met een enorme hoeveelheid werk die moet worden verzet voordat u kan hopen op enige winst en succes? Financiering voor uw startende bedrijf is waarschijnlijk het eerste dat u nodig heeft.
Lees meer
Hoe word je een succesvolle ondernemer?

Hoe word je een succesvolle ondernemer?

Heb je er al van kinds af aan van gedroomd om een groot bedrijf te runnen? Misschien zijn het de omstandigheden die u tot ondernemer hebben gemaakt? Of is het de ondernemersgeest van je ouders? Het maakt echt niet uit wat de reden is. Nu ga je je eigen weg en wil je natuurlijk dat uw zaken zo succesvol en goed mogelijk verlopen. We zijn er om u te helpen uw doelen te bereiken. In het onderstaande artikel vindt u tips over het runnen van een bedrijf, of u nu een handelsonderneming heeft, een transportbedrijf runt of actief bent in een andere branche.
Lees meer
Hoe sluit u een zakelijke lening af?

Hoe sluit u een zakelijke lening af?

Je zou kunnen denken dat het afsluiten van een zakelijke lening of een krediet gewoon een kwestie is van onderzoeken hoeveel geld je kunt lenen. Dat is het echter niet. Elke wijze ondernemer weet dat geld lenen iets meer is dan dat en dat geld lenen alleen wenselijk is voor verantwoordelijke mensen (zoals jij, want je leest dit artikel). Hier, in dit artikel, informeren wij u over waar u op kunt letten om de beste beslissing te nemen bij het verkrijgen van de juiste zakelijke lening. We hopen dat dit artikel voor u van waarde zal zijn!
Lees meer
Benodigde informatie, vereisten en criteria voor een zakelijke lening

Benodigde informatie, vereisten en criteria voor een zakelijke lening

We weten allemaal dat het voor bedrijven steeds eenvoudiger wordt om financiering aan te trekken. Het vereist echter wel enige basiskennis en een aantal algemene vereisten waar rekening mee gehouden moet worden. Deze eisen zijn gemaakt voor banken, kredietverleners en ondernemers om tijd te besparen en de risico's te verkleinen. Als u van plan bent om voor het eerst een zakelijke lening af te sluiten, is het wellicht de moeite waard om dit artikel over basis leningvereisten te lezen.
Lees meer
Hoe kan internet uw bedrijf veranderen?

Hoe kan internet uw bedrijf veranderen?

Het internet is de afgelopen twintig jaar enorm gegroeid en ontwikkeld en heeft op verschillende niveaus invloed gehad op mensen en de samenleving als geheel. IT, digitalisering en internet hebben ons ondernemers enorme kansen geboden. Ondernemers hebben dankzij internet toegang tot de hele wereld, alle grenzen verdwijnen.
Lees meer
Wat u moet vermijden bij het runnen van uw eigen bedrijf

Wat u moet vermijden bij het runnen van uw eigen bedrijf

Het hebben en runnen van een eigen bedrijf is iets waar steeds meer mensen van dromen. Vrijheid is iets dat velen trekt, je bent je eigen baas, realiseert eigen je dromen en werkt aan het bereiken van de doelen van jou en van je bedrijf. Maar als de waarheid aan het licht komt, is ondernemerschap niet alleen een rozengeur en maneschijn, maar vereist het veel hard werken, overuren en vooral toewijding. Zelfstandigen moeten hun ervaringen vaak opbouwen door hun hand in het vuur te steken, door fouten te maken of door minder doordachte beslissingen te nemen. In dit artikel delen we goed advies zodat wij u als ondernemer kunnen helpen om niet in (financiële) valkuilen te belanden. Dit is iets dat u in gedachten moet houden om niet te doen als u uw eigen bedrijf runt:
Lees meer
Verspil geen tijd meer en verkrijg snel een zakelijke lening!

Verspil geen tijd meer en verkrijg snel een zakelijke lening!

"Tijd is geld" is een gezegde dat veel ondernemers goed kennen. Elke minuut telt als u uw eigen bedrijf runt. Daarom is het belangrijk om het tijdsaspect in gedachten te houden wanneer u financieringsopties onderzoekt die uw bedrijf helpen wanneer er behoefte is aan zakelijk financiering - bijvoorbeeld voor het kopen van inventaris, nieuwe apparatuur, het betalen van salarissen aan werknemers of andere doeleinden.
Lees meer
Vind de beste zakelijke lening

Vind de beste zakelijke lening

Wat maakt een zakelijke lening een goede zakelijke lening? Alle bedrijven die overwegen om externe financieringsmogelijkheden te onderzoeken, willen de beste financiering vinden die op de markt beschikbaar is. De activiteiten van ieder bedrijf zijn uniek, maar verschillende organisaties en bedrijven kunnen nog steeds vergelijkbare behoeften hebben als het gaat om externe financiering. De behoeften zijn meestal gebaseerd op de financiële situatie en toestand van een bedrijf. Het is bekend dat het afsluiten van een zakelijke lening een van de meest effectieve manieren is om financiering te krijgen voor bedrijven. Maar er zijn veel verschillende manieren om de beste optie te kiezen voor de huidige situatie of behoeften van uw bedrijf. In dit artikel gaan we dieper in op hoe u de beste zakelijke lening voor uw bedrijf en andere financieringsmogelijkheden voor het MKB kunt vinden.
Lees meer
KOMPAR's missie en doel

KOMPAR's missie en doel

Maak kennis met KOMPAR - een bedrijf dat de voorwaarden voor financieren van kleine en middelgrote bedrijven zal veranderen. Hier leest u meer over wat we doen en wat ons doel is.
Lees meer
138an Group AB ©2021