Bedrijfsleningen voor zowel startende als gevestigde bedrijven

Bedrijfsleningen
10/5/2022

Veel, zo niet alle, bedrijven bereiken tijdens hun bestaan een fase waarin ze behoefte hebben aan extra kapitaal. Er kunnen een groot aantal redenen zijn waarom u externe financiering nodig heeft. Mogelijk moet u investeren in nieuw materieel, personeel inhuren, nieuwe diensten aanbieden of heeft u een unieke groeimogelijkheid gekregen waarbij u snel moet handelen. Financiering voor bedrijven kan soms noodzakelijk zijn om uit een tijdelijke financiële dip te komen of om tijdelijke liquiditeitsproblemen op te lossen. Als u onlangs een onderneming bent gestart, heeft u vermoedelijk startkapitaal nodig om uw plannen te versnellen.

Vergelijk zakelijke leningen - volledig gratis

Zakelijke leningen tot € 1 miljoen

Zakelijke lening aanvragen

Vergelijk 20+ kredietverstrekkers

Beste voorwaarden, meerdere aanbiedingen

Leningen vergelijken

Leen tot € 1 miljoen

Snel aanvragen, aanbiedingen in 24 uur

Bedrijfslening

Kompar biedt gratis advies

Wij helpen u aan meer aanbiedingen

Snelle bedrijfslening

Kies de beste bedrijfslening

Kies de lening die het best past bij uw bedrijf, ongeacht of de rente, aflossing of iets anders belangrijk voor u is.

Financiering met een bedrijfslening

Voor veel bedrijven is externe financiering noodzakelijk, een oplossing in dergelijke gevallen kan zijn om een bedrijfslening af te sluiten bij een bank, een andere financieringsmaatschappijen of kredietverstrekker. Wanneer een bedrijf een bedrijfslening / zakelijke lening bij de bank aanvraagt, wordt er een algemene beoordeling van uw bedrijf en uw bedrijfsactiviteiten gemaakt waarbij uw capactiteit om het geld terug te betalen wordt geanalyseerd.

Waar kijken de banken naar bij het aanvragen van een zakelijke lening? Ze kijken vooral naar jou als ondernemer, je ondernemingsplan, financiële geschiedenis, of er andere medewerkers in dienst zijn en doorgaans wordt de jaarrekening geanalyseerd als je bedrijf al langer actief is. De grootbanken houden over het algemeen van zo min mogelijk risico's, waardoor het voor bijvoorbeeld startende ondernemingen lastiger is om een zakelijke lening te krijgen.

Wat als u een afwijzing krijgt van de bank?

Er is absoluut geen reden om op te geven als u een afwijzing krijgt op uw aanvraag voor een zakelijke lening van een van de grootbanken. Gelukkig zijn er tegenwoordig een aantal andere manieren om als bedrijf concurrerende zakelijke leningen te verkrijgen. Er zijn tegenwoordig veel kredietverstrekkers op de markt die zich richten op zakelijke leningen aan kleinere bedrijven en bedrijven die zakelijke leningen aanbieden zonder BKR-check en/of onderpand. Het beste is om zakelijke leningen online aan te vragen en te vergelijken, dit zal u enorm veel tijd besparen. Via slechts een aanvraagformulier wordt uw financieringsvraagstuk voorgelegd aan verschillende kredietverstrekkers, doorgaans krijgt een bedrijf alsnog diverse leningaanbiedingen. Het is altijd de moeite waard om aanbiedingen van verschillende banken, financieringsmaatschappijen en andere kredietverstrekkers te vergelijken.

Het is altijd de moeite waard om informatie te krijgen over waarom uw bedrijf een afwijzing van haar kredietaanvraag heeft ontvangen van de kredietverstrekkers. Zijn er bijvoorbeeld tekortkomingen die u kunt aanpakken of verbeteren om de kansen van bij uw kredietverstrekker te vergroten? Mogelijk moet u uw ondernemingsplan verbeteren. Bedenk of het voor u mogelijk is om aanvullend onderpand te verstrekken of wellicht een kleiner leenbedrag aan te vragen?

Bedrijfsleningen via KOMPAR

Kompar biedt een innovatieve dienst die volledig gratis is en u de mogelijkheid geeft om eenmalig een zakelijke lening aan te vragen, dit financieringsvraagstuk wordt vervolgens bij verschillende banken en kredietverstrekkers voorgelegd. Daarna kunt u verschillende aanbiedingen van (in potentie) meer dan 20 verschillende banken en kredietverstrekkers vergelijken. U kiest vervolgens het aanbod dat bij u en uw bedrijf past.

Alle bedrijven die in Nederland geregistreerd en actief zijn, kunnen een aanvraag voor een bedrijfslening indienen op een computer, tablet of mobiele telefoon. Wij werken samen met banken en kreidetverleners die geld lenen aan eenmanszaken, besloten vennootschappen (BV), commanditaire vennootschappen (CV) of een vennootschap onder firma (VOF). KOMPAR heeft al meer dan 5.000 bedrijven uit verschillende industrieën geholpen om gunstige bedrijfsleningen af te sluiten. Onze financieel adviseurs helpen u graag verder als u vragen heeft over bedrijfsleningen.

Zakelijke lening groei
138an Group AB ©2022