Zakelijke lening

Eerlijke bedrijfslening gezocht? Bestaat dat?

KOMPAR is een vergelijkingsdienst die gespecialiseerd is in het helpen vinden van de beste aanbiedingen voor een eerlijke bedrijfslening beschikbaar op de Nederlandse kredietmarkt. Meer weten? Lees het hier.

Eerlijke bedrijfslening met Kompar
 • 3
  minuten leestijd
 • Laatste update:
  January 5, 2023

In dit artikel lees je over:

 • check
  Wat is een eerlijke bedrijfslening?
 • check
  Hoe is Kompar eerlijk?
 • check
  Waarom Kompar gebruiken?

Zakelijke lening zoeken met Kompar?

 • check
  Vergelijk 15+ financiers
 • check
  Gratis persoonlijk advies
 • check
  Tot 1 miljoen. Antwoord <24u.
Bekijk mijn opties

KOMPAR is een vergelijkingsdienst die gespecialiseerd is in hulp bij het vinden van de beste aanbiedingen voor eerlijke bedrijfsleningen die op de Nederlandse kredietmarkt beschikbaar zijn. Ondernemers liggen ons aan het hart en daarom zijn wij ons er terdege van bewust dat de meeste bedrijven op een punt in hun carrière komen waar een kapitaalinjectie nodig is. Misschien vind je als ondernemer dat het tijd is om in nieuwe machines te investeren, een nieuw team van medewerkers aan te nemen. Of misschien heb je net een bedrijf opgestart en heb je kapitaal nodig om van start te gaan? Wat zowel voor ons als voor onze cliënten belangrijk is, is dat het lenen snel, gemakkelijk en zonder onnodige procedures verloopt.

Uit eigen ervaring weten wij dat het helaas niet altijd even gemakkelijk is om als kleine of middelgrote onderneming tegen eerlijke en rendabele voorwaarden een eerlijke bedrijfslening te krijgen. Bovendien hebben we een op zijn zachtst gezegd moeilijk jaar achter de rug, als gevolg van de huidige pandemie die de hele samenleving in zowel Nederland als de rest van de wereld heeft getroffen. Veel grote banken en kredietverstrekkers eisen zeer vaak dat het bedrijf in kwestie al een bepaalde tijd actief is. Bovendien stellen velen vaak specifieke omzetvereisten aan ondernemingen die een eerlijke bedrijfslening willen aanvragen. Bovenstaande eisen worden gesteld door kredietverstrekkers om het vermogen van de kredietnemer om effectief terug tebetalen kunnen beoordelen. Maar het aanvragen van een eerlijke bedrijfslening hoeft niet moeilijk of tijdrovend te zijn. KOMPAR maakt het veel gemakkelijker, omdat je niet hoeft rond te zoeken en afspraken hoeft te maken bij verschillende banken.

Wat zijn de kenmerken van een eerlijke bedrijfslening?

KOMPAR maakt het zeker makkelijker en sneller voor bedrijven en ondernemingen om de juiste bedrijfsfinanciering te verkrijgen. Wij zijn echter zelf geen financieringsmaatschappij, maar werken samen met een breed netwerk van kredietverstrekkers. Wij doen dit juist om jou, de ondernemer, toegang te geven tot het ruimste aanbod van leningen van onze partners die gespecialiseerd zijn in verschillende financieringsoplossingen voor bedrijven. Kenmerkend voor een eenvoudig zakelijk krediet is dat je als bedrijf maar één aanvraag voor een lening hoeft te doen op een digitale platform, maar zelfs als je maar één aanvraag doet, komt deze toch terecht bij alle financieringsmaatschappijen. Is dat niet handig? Je vraagt de lening aan en ondertekent hem gemakkelijk. Wij bieden een dergelijke service en het invullen van het aanvraagformulier zelf neemt slechts enkele minuten in beslag.

Hoe kan het proces van een eerlijke bedrijfslening nog meer worden vereenvoudigd?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen om de aanvraagprocedure nog sneller en gemakkelijker te maken. Door bijvoorbeeld actuele jaarrekeningen, tussentijdse cijfers en transactiehistorie rechtstreeks bij de leningaanvraag te voegen, vergroot je de kans dat je meer aanbiedingen van onze kredietverstrekkers krijgt. Bovendien zullen er aanbiedingen zijn die op je financiële omstandigheden zijn afgestemd. De meeste financiers waar mij mee werken kijken naar de transactiehistorie.

Het is ook belangrijk dat je zorgvuldig uitlegt waarom je onderneming een eerlijke bedrijfslening moet aangaan, d.w.z. dat je het doel van de lening toelicht. Gelieve meer in detail te beschrijven hoe het geld volgens de planning door je onderneming zal worden gebruikt. Vergeet niet het bedrag van de lening in je leningaanvraag aan te passen aan de huidige omzet van je onderneming. Een handige regel om in gedachten te houden is dat je meestal evenveel kunt lenen als twee maal de maandelijkse omzet van je bedrijf.

Zakelijke leningen vergelijken met KOMPAR

Wij herinneren je eraan dat onze dienstvolledig gratis is. Verder heb je de mogelijkheid een lening voor je bedrijf aan te vragen en vervolgens verschillende aanbiedingen van meer dan 10 kredietverstrekkers te vergelijken. Wij werken samen met financieringsmaatschappijen die geld lenen aan in Nederland geregistreerde eenmanszaken, besloten vennootschappen, commanditaire vennootschappen en VOF's. Onze financiële adviseurs staan klaar om je vragen over eerlijke bedrijfsleningen te beantwoorden.

 

Eerlijke bedrijfslening met Kompar

Hoe kunnen we je helpen?