Gratis tools & templates

Voor bedrijven

We weten hoeveel dingen je als ondernemer moet doen. Dingen die je doet in je vrije tijd, omdat je er anders niet aan toekomt. Daarom hebben we hier enkele tools en templates verzameld die het leven een beetje gemakkelijker kunnen maken en u tijd kunnen besparen.
BTW

Gratis tools en berekeningen

Bereken btw

Met deze calculator kunt u eenvoudig berekenen wat de btw is. We bekijken ook welk btw-tarief van toepassing is, afhankelijk van wat u verkoopt.

annuïteit berekenen
Bereken de maandelijkse annuïteit

Met deze calculator kunt u eenvoudig berekenen wat de maandelijkse annuïteit van uw lening gaat zijn. Dit helpt u om uw toekomstige kosten goed te kunnen plannen.

annuïteit berekenen
Bereken de kosten: lineaire lening vs annuïteitenlening

Met deze calculat kunt u eenvoudig berekenen wat de de totale rentekosten van een lineaire lening en een annuïteitenlening zullen zijn. Dit helpt u om te kiezen welke leningsvorm het best bij uw bedrijf past te berekenen en te vergelijken.

Wat kost een medewerker
Wat kost een medewerker? (in ontwikkeling)

Met onze eenvoudig te gebruiken tool kunt u snel berekenen hoeveel een medewerker kost. Vul het maandsalaris en de leeftijd in en wij berekenen werkgeversbijdragen, vakantiegeld en eventuele pensioenlasten! We tonen ook hoe de berekening totstand is gekomen.

salaris en uurtarief
Bereken salaris en uurtarief (in ontwikkeling)

Vraagt ​​u zich af hoeveel u uw klant moet factureren om een ​​bepaald maandsalaris te krijgen? Gemakkelijk! We hebben een rekenmachine samengesteld die u helpt te berekenen welk uurtarief u moet factureren om een ​​bepaald salaris te krijgen, rekening houdend met sociale bijdragen, pensioen, vakantie, enz.

Budget
Budget - een eenvoudige tool (in ontwikkeling)

Met onze eenvoudige tool kunt u eenvoudig een financiele planning maken en zien hoeveel u moet verkopen om winst te kunnen maken of dat uw geplande kosten een verlies voor het bedrijf zullen opleveren.

Ondernemingsplan

Gratis templates en handleidingen

Templates en instructies voor het schrijven van een businessplan

In dit artikel laten we u zien hoe u een ondernemingsplan kunt structureren, welke onderdelen het moet bevatten (marktanalyse, financiële planning, concurrentieanalyse, enz.) en welke vragen u moet beantwoorden.

Factuur template
Gratis factuur template

Hier hebben wij een factuurtemplate samengesteld die u gratis kunt downloaden en naar wens kunt aanpassen aan de behoeften van uw bedrijf. Het template is beschikbaar in zowel Word- als Excel-bestand, dus u kunt de indeling gebruiken die u wenst.

Liquiditeitsbegroting
Gratis template voor uw liquiditeitsbegroting

Hier kunt u geheel gratis een template voor uw liquiditeitsbegroting downloaden. Het template bevat duidelijke instructies over waarom u een liquiditeitsbegroting gebruikt, hoe u dit invult en wat u kunt doen om de liquiditeit van uw bedrijf te verbeteren.

företagskrediter rådgivare lån
Våra rådgivare gör allt för att du ska få den finansieringen ditt företag behöver

Vul vandaag een aanvraag in en laat uw bedrijf groeien.

Nu aanvragen
138an Group AB ©2022