Zakelijke lening om personeel aan te werven en uit te breiden

Zakelijke lening personeel
10/5/2022

Een grote en belangrijke stap in de ontwikkeling van vele ondernemingen is de aanwerving van personeel. Personeel in dienst nemen kost tijd en geld en kan daarom soms worden gezien als een belemmering om de onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Vergelijk zakelijke leningen - volledig gratis

Zakelijke leningen tot € 1 miljoen

Zakelijke lening aanvragen

Vergelijk 20+ kredietverstrekkers

Beste voorwaarden, meerdere aanbiedingen

Leningen vergelijken

Leen tot € 1 miljoen

Snel aanvragen, aanbiedingen in 24 uur

Bedrijfslening

Kompar biedt gratis advies

Wij helpen u aan meer aanbiedingen

Snelle bedrijfslening

Kies de beste bedrijfslening

Kies de lening die het best past bij uw bedrijf, ongeacht of de rente, aflossing of iets anders belangrijk voor u is.

Personeel aannemen

Personeel aannemen voor je bedrijf is eentijdrovende bezigheid. Als werkgever moet je de juiste persoon voor de baan vinden, je moet de wetten en voorschriften begrijpen die op het aannemen van personeel van toepassing zijn, en je hebt middelen nodig voor administratie en kennisoverdracht. Het vinden van de juiste persoon kan in deze bedrijven bijzonder belangrijk zijn. Tegelijkertijd kan het in deze kleinere bedrijven gevoelig liggen om te veel middelen te besteden aan personeelszaken in plaats van aan de kernactiviteiten

Aanwerving kan ook directe kosten met zich meebrengen. De nieuwkomer kan persoonlijke uitrusting nodig hebben en er kan extra apparatuur nodig zijn die wellicht momenteel niet aanwezig is. Dit is nodig om de nieuwkomer in staat te stellen effectief te presteren. Natuurlijk brengt nieuw personeel ook kosten met zich mee in de vorm van salaris, sociale premies,eventuele verzekeringen en uitkeringen, enz.

Financiering van de werkgelegenheid met bedrijfsleningen

De kosten van aanwerving moeten worden afgewogen tegen de potentiële inkomsten die zij kunnen opleveren en of er middelen beschikbaar zijn om deze kosten te dekken. Hoewel personeel een kostenfactor is, kan een nieuwe medewerker nodig zijn om een bedrijf op te bouwen of nieuwe deuren te openen.

Als financiering nodig is, zijn er momentee lverschillende aanbieders die zakelijke leningen aanbieden waarbij het doel van de lening is om personeel in dienst te nemen. Veel van deze zakelijke leningen worden vergeleken op via online vergelijkingsservices, waaronder Kompar en een aantal van de kredietverstrekkers waar Kompar mee samenwerkt. Het moet niet als een belemmering worden gezien dat er op dit moment geen geld is voor alle kosten die gepaard gaan met het aannemen van personeel. Met een zakelijke lening kunnen de kosten in plaats daarvan over de tijd worden uitgesmeerd.

Het vergelijken van zakelijke leningen en het zoeken naar financiering voor inhuur kan een goede optie zijn wanneer je je bedrijf naar een hoger niveau wilt of moet tillen door personeel toe te voegen. Extra mankracht is immers een factor die het bedrijf in staat stelt om bijvoorbeeld meer klussen en opdrachten aan te nemen. Bij KOMPAR kost het invullen van een online aanvraag niet meer dan enkele minuten en wij willen je er bovendien op wijzen dat deze geheel kosteloos en vrijblijvend is. U kunt ook bellen of mailen met onze adviseurs om gedachten te bespreken over een zakelijke lening om je bedrijf te laten groeien. Het aanvragen van een zakelijke lening bij Kompar resulteert in veel gevallen financieringsvoorstellen van onze partners,waarbij rekening wordt gehouden met de unieke behoeften en omstandigheden van je bedrijf.

138an Group AB ©2022