De zakelijke lening voor de aankoop van voertuigen

Zakelijke lening voor voertuig
13/10/2021

Heb je een bedrijf in de transportsector en denk je aan de aanschaf van een nieuwe taxi of een nieuw voertuig voor bijvoorbeeld transportdiensten? Ben je van plan een taxibedrijf te openen of een bedrijf dat verschillende vervoerdiensten aanbiedt? Of heb je een bouwbedrijf dat zijn diensten uitbreidt en een nieuw voertuig nodig heeft? Zo ja, dan weet je dat er veel is om over na te denken en dat het loont om goed voorbereid te zijn.

Vergelijk zakelijke leningen - volledig gratis

Zakelijke leningen tot € 1 miljoen

Zakelijke lening aanvragen

Vergelijk 20+ kredietverstrekkers

Beste voorwaarden, meerdere aanbiedingen

Leningen vergelijken

Leen tot € 1 miljoen

Snel aanvragen, aanbiedingen in 24 uur

Bedrijfslening

Kompar biedt gratis advies

Wij helpen u aan meer aanbiedingen

Snelle bedrijfslening

Kies de beste bedrijfslening

Kies de lening die het best past bij uw bedrijf, ongeacht of de rente, aflossing of iets anders belangrijk voor u is.

De klanten van KOMPAR

Een van onze belangrijkste klantengroepenbehoort tot de transportsector, zoals taxibedrijven, dus wij weten dat het een uitdaging kan zijn om alles op rolletjes te laten verlopen. Ondernemers moeten vaak een heleboel ballen in de lucht houden. Zij moeten het rijden bijhouden, auto's onderhouden, personeel, regelgeving, belastingen betalen en andere financiële uitdagingen.

Onze klanten hebben uiteenlopende behoeften. Zo hebben vele klanten kapitaal nodig om specifieke voertuigen te leasen of te kopen om zo goed mogelijk aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Soms kan ook geld nodig zijn voor doeleinden in verband met voertuigen die binnen het bedrijf worden gebruikt. Zo kunnen er bijvoorbeeld dure service- en onderhoudskosten zijn die snel moeten worden gedekt, zodat het bedrijf zonder onderbreking kan blijven draaien. Een ander essentieel aspect is hoe de aankoop zal worden gefinancierd?

Het droomscenario is natuurlijk om een voertuig voor je bedrijf te kunnen kopen met je eigen geld of spaargeld. Helaas is het niet altijd zo eenvoudig, soms wil je niet aan het kapitaal van jouw onderneming raken. Veel van onze klanten moeten een zakelijke lening afsluiten om een nieuwe vrachtwagen, bestelwagen, bestelbus of taxi te kopen, afhankelijk van hun bedrijfs- en sectorspecifieke behoeften. In andere gevallen kan het nodig zijn een snelle bedrijfslening af te sluiten om een aanbetaling te doen bij een dealer.

Een handige en gemakkelijke optie is het afsluiten van een online zakelijke lening die voor dit doel kan worden gebruikt. Door online een zakelijke lening aan te vragen, bespaar je tijd die je voor andere dingen kunt gebruiken. Daarnaast kan je via KOMPAR eenvoudig offertes vergelijken voor zakelijke leningen voor voertuigen van een groot aantalaanbieders.


Hoe vraag ik een zakelijke autolening aan via KOMPAR?

Wanneer je van plan bent geld te lenen voor de aankoop van een auto, werkt het meestal op dezelfde manier als bij een personenauto. Een verschil is dat het voertuig gewoonlijk niet als onderpand voor de aankoop kan worden gebruikt. Ons advies is om niet de eerste de beste aanbieding te nemen, maar voel je vrij om een kijkje te nemen op de verschillende opties die beschikbaar zijn op de markt wanneer je begint te zoeken naar zakelijke leningen voor voertuigen.

Via KOMPAR kan je gemakkelijk een snelle online aanvraag doen die slechts enkele minuten duurt. Een groot voordeel is dat je aanvraag bij meer dan 20 banken en kredietverstrekkers terechtkomt met de laagste rentetarieven op de markt.

Wanneer je als ondernemer van plan bent een zakelijke lening voor voertuigen aan te vragen, moet je rekening houden met het bedrag van de lening die je nodig hebt voor de aankoop, is het het volledige bedrag? Een deelbedrag? Of misschien een bedrag dat in de eerste plaats alleende aanbetaling dekt?

Bij het invullen van de aanvraag op ons platform, moet je ook zo gedetailleerd mogelijk beschrijven hoe de zakelijke lening zal worden gebruikt en ook nadenken over welke termijn het beste zou zijn voor uw specifieke bedrijf. Om de aanvraagprocedure snel en soepel te laten verlopen, is het een goed idee om de balans en winst- en verliesrekening van je bedrijf zo snel mogelijk bij de aanvraag te voegen of ons rechtstreeks te e-mailen naar info@kompar.nl.

Het kan ook de moeite waard zijn om de rekeninggeschiedenis van je bedrijf in de aanvraag op te nemen, aangezien bijna al onze kredietverstrekkers de voorkeur geven aan deze vorm van aanvulling om op maat gemaakte aanbiedingen te kunnen doen. Na slechts 24 uur heb je toegang tot je leningaanbiedingen van al onze kredietverstrekkers en banken. Je kan dan gemakkelijk en overzichtelijk de aanbiedingen direct op je mobielof tablet vergelijken en bekijken voordat je een beslissing neemt.


138an Group AB ©2021