We zijn gepassioneerd door ondernemerschap

KOMPAR helpt zelfstandige ondernemers om de beste bedrijfsleningen te vinden

Neem contact op
+200%
Groei
Kredietverleners
20+
+5000
Bedrijven geholpen
Een eenvoudige oplossing voor zakelijke leningen
Een eenvoudigere oplossing voor zakelijke leningen

KOMPAR is opgericht met het doel om midden- en kleinbedrijf (MKB) in Nederland, Zweden en Finland te helpen.

Door zelfstandige ondernemers te helpen met financiering, bevorderen we de economie van het hele land en bieden we onze klanten gelijkertijd de best mogelijke ervaring bij het zoeken naar de juiste financiering. We hebben herhaaldelijk gezien hoe bedrijven te veel betalen tegen ongunstige voorwaarden door gebrek aan tijd om de beste zakelijke lening te vinden.

Daarom hebben we een oplossing ontwikkeld waarmee ondernemers zijn in contact zijn met een onafhankelijke partij (dat zijn wij bij KOMPAR) en tegelijkertijd aanbiedingen kunnen ontvangen van meerdere banken en kredietverstrekkers. De volledige aanvraagprocedure wordt online gedaan en onze experts staan ​​altijd klaar om de vragen van onze klanten te beantwoorden. Dit alles zodat kleine bedrijven zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten en niet hoeven na te denken over financiering.

Onze historie
Onze historie

KOMPAR is opgericht door een groep ondernemers met ervaring in zowel zaken als financiën.

Toen we onze vorige bedrijven runden, hadden we moeite om de juiste zakelijke lening voor onze bedrijven te vinden. De rente die op de websites van sommige kredietverleners werden gepubliceerd, kwamen niet overeen met de werkelijke rentevoet die ons werd aangeboden. Daarnaast verschilde de manier waarop deze rente werd berekend en gecommuniceerd. Het was daardoor ook tijdrovend om onszelf vertrouwd te maken met de verschillen tussen de verschillende aangeboden bedrijfsleningen. De conclusie was dat er een betere oplossing zou moeten zijn om de beste zakelijke lening te vinden. Daarom zijn we KOMPAR gestart, zodat andere kleine bedrijven niet dezelfde ineffectieve en tijdrovende ervaring hoeven te hebben zoals wij die hadden.

Inmiddels hebben we duizenden bedrijven geholpen bij het vinden van de juiste financiering voor hun activiteiten en behoeften. We kijken ernaar uit om deze groeiplannen met u voort te zetten - of u nu gebruik wilt maken van onze diensten, geld wilt lenen of met ons wilt samenwerken.

Hoe kunnen wij u helpen?
Hoe kunnen wij helpen?

Wij zijn een onafhankelijke specialist die u en uw bedrijf helpt om de financiering te krijgen die u nodig heeft - ongeacht waarvoor u de financiering nodig heeft.

Wij verzoeken verschillende banken en financiële instellingen financieringsaanbiedingen te doen, waardoor wij ervoor zorgen dat u de beste voorwaarden krijgt. Zodra zij hun offertes hebben geplaatst, zullen wij u helpen de voorwaarden te vergelijken en de optie te kiezen die het beste bij u past. De aanvraag wordt volledig geautomatiseerd online ingediend en u heeft binnen 24 uur een reactie.

Bij KOMPAR krijgt u een transparant overzicht van verschillende mogelijkheden. Aangezien we niet bij een specifieke bank of financiële instelling zijn aangesloten, kunt u zeker zijn dat u in gesprek bent met een onafhankelijke partner die u zal helpen de beste oplossing te vinden voor de behoeften van uw bedrijf. Voor u als ondernemer is onze service helemaal gratis, wat altijd uiteraard een voordeel is.

Wilt u meer weten over zakelijke leningen?

De meerderheid van alle bedrijven moet geld lenen bij banken en andere financiële instellingen.

Daarom is het ongelooflijk belangrijk voor zelfstandige ondernemers om te begrijpen hoe bedrijfsleningen werken en welke informatie een kredietverstrekker kan vragen voordat zij geld uitlenen. Heeft u vragen over zakelijke leningen en hoe het werkt? Lees onze financieringsgids waar we vragen over zakelijke leningen beantwoorden.

Onze kredietverstrekkers en banken

Kompar werkt voortdurend aan het vergroten van het aantal kredietverstrekkers dat wordt vergeleken om ervoor te zorgen dat we de beste voorwaarden bieden voor uw zakelijke lening. Momenteel werken we samen met onder anderen OPR Bedrijfskrediet, Capital Box, PIN Voorschot en Floryn.

Geschreven over KOMPAR

Bij KOMPAR hielpen we duizenden MKB bedrijven. Hier kunt u recensies over KOMPAR van klanten lezen.

zakelijke lening kompargoogle reviews

Wij zijn trots op onze tevreden klanten!

Snel zakelijke lening

De bootonderhoud specialist Värmdö

"Ik heb ongeveer een jaar geleden financiering voor mijn bedrijf aangevraagd bij een van de grootbanken, maar werd geweigerd. Toen nam ik contact op met KOMPAR, die hielpen mij toen bij het vinden van een paar bedrijfsleningen."
Zakelijke lening via Kompar
Victor Chamorro Karlsson
Lees meer

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Telefoonnummer

010 8990635

E-mailadres

info@kompar.nl

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
09:00-18:00
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Maak kennis met enkele van onze adviseurs

Met focus op wat het beste voor u is

Wanneer u een aanvraag doet bij KOMPAR, krijgt u een persoonlijke adviseur waarmee u contact kunt opnemen als u vragen of opmerkingen heeft. Of u nu een zakelijke lening wilt of niet, wij helpen u graag verder.

Volg ons!
Facebook logoLinkedIn logo
företagskrediter rådgivare lån
Onze adviseurs doen er alles voor om te zorgen dat u de financiering krijgt die uw bedrijf nodig heeft

Vul vandaag een aanvraag in en laat uw bedrijf groeien.

Nu aanvragen
138an Group AB ©2022