Transactiehistorie downloaden

Bij het aanvragen van een zakelijke lening vragen steeds meer kredietverleners om uw bankafschriften.

Waarom vragen de kredietverleners dit? Welke bestandstypen kan ik downloaden? En hoe download ik mijn transactiehistorie?

Transactiehistorie: hoe downloaden en waarom?

Instructies per bank


Bent u op zoek naar een instructie hoe u de transactiehistorie downloadt bij uw bank? Klik op het logo van uw bank en bekijk de instructie.

zakelijke lening rabobankZakelijke lening abn amroZakelijke lening sns bankZakelijke lening triodos bankZakelijke lening regiobankZakelijke lening asn bankZakelijke lening knabZakelijke lening bunqzakelijke lening ing bank

  Waarom vragen kredietverleners uw transactiehistorie?

  • Leencapaciteit berekenen
   Veel kredietverleners hebben software ontwikkeld die een scan maakt van de informatie die u in uw transactiehistorie deelt. Middels deze scan kan een financier een accurate inschatting maken van bijvoorbeeld de omzet, cashflow en financieringslasten van de onderneming. Op basis van deze informatie kan de kredietverlener een goede inschatting maken van de maximale leencapaciteit vanuw onderneming.
  • Eenvoudig
   Het grote voordeel van het delen van een bestand (bijvoorbeeld een MT940, Camt, CSV of PDF) met alle transactiehistorie is dat je geen losse bankafschriften hoeft op te sturen, maar slechts eenmalig een bestand hoeft te uploaden.
  • Snelheid
   De transactiehistorie wordt door de software automatisch geanalyseerd, daardoor ontvangt u sneller een uitslag.
  • Automatisch
   Steeds meer bedrijven accepteren transactie informatie ontvangen middels een zogenaamde PSD-2 connectie met uw bank. U logt in bij uw bank en geeft toestemming om de gegevens te delen (voor maximaal 3 maanden) met een bepaalde kredietverlener. That's it!

  Verschillende bestandstypen

  Bij de meeste banken kunt u uw transactiehistorie in verschillende bestandformats downloaden. Dit is handig voor ondernemers omdat de alternatieve kredietverleners verschillende bestandstypen vragen. De meest voorkomende bestandsextensie is .MT940, andere populaire vormen zijn .CAMT, .PDF of .CSV.

  Bij de meeste banken kunt u kiezen welk bestandstype u wenst te downloaden. Niet zeker welk bestandstype uw kredietverlener nodig heeft om uw transactiehistorie te beoordelen? Het is vrij eenvoudig om ze allemaal te downloaden en op te sturen.

  Zakelijke lening aanvragen


  Bent u op zoek naar een zakelijke lening of een zakelijk krediet? Wenst u uw voorraad, verbouwing of tijdelijke extra kosten te financieren? KOMPAR helpt u graag bij het aantrekken van een zakelijke lening voor alle doeleinden! U vraagt binnen 1 minuut een zakelijke lening aan en wij dienen uw financieringsverzoek in bij meer dan 10 kredietverleners. Wij helpen om meerdere aanbiedingen met zo goed mogelijk voorwaarden te verkrijgen, daarna helpen wij u met het vergelijken van deze voorwaarden.

  Heeft u vragen over onze service? Neem contact op met een van adviseurs en wij helpen u verder!

  Constant groeiend aantal partners

  Een selectie van onze kredietverstrekkers & banken

  Alternatieve financiers
  pin-voorschot
  Swishfund
  OPR Flex
  Voordegroei
  BeEquip
  Avida
  Benkey
  Capital-Box
  Collin
  Borrow
  Hiltermann Lease
  OPR
  DBT

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Vul uw telefoonnummer in

  Een van onze adviseurs neemt dan contact met u op

  Thank you! Your submission has been received!
  Looks like we're having trouble
  138an Group AB ©2022