Onze financiers

Onze financiers

Vergelijk de beste zakelijke leningen online. Waarom zou ik Kompar gebruiken?

more_time

Snelheid

50.000 EUR+ krijgen we snel geregeld. Ons record staat op 1.5 uur.

timer

Flexibiliteit

Persoonlijk, en compleet gratis helpen we jou aan een financiering.

support_agent

Tot 1 miljoen

50.000 EUR, een ton of meer nodig? Dat krijgen we geregeld!

Wij helpen je bedrijf aan de juiste lening tegen de beste voorwaarden!

Er zijn verschillende banken en kredietinstellingen op de markt die zakelijke leningen aanbieden. Wij hebben deze en hun aanbiedingen hieronder in een duidelijk overzicht gebundeld. Bij KOMPAR kunnen we jou helpen bij een aantal daarvan, zodat je tijd bespaart en de beste financiering krijgt op basis van jouw unieke omstandigheden. Als je vragen hebt, helpen en beantwoorden we ze graag!

Onze banken en kredietverstrekkers

Kompar heeft de meerderheid van haar kredietverstrekkers, d.w.z. banken en financieringsmaatschappijen, aangesloten op een digitaal platform. Dit betekent dat je als zelfstandige online het aanbod kunt kiezen dat het beste bij je bedrijfssituatie past. Bij Kompar hebben we momenteel overeenkomsten met meer dan 15 financiers die financiering voor bedrijven aanbieden in de vorm van bedrijfsleningen en rekening-courantkredieten tot 3.5 miljoen EUR.

Wij werken voortdurend aan de uitbreiding van ons aanbod van kredietverstrekkers en partners. Neem contact op met info@kompar.nl als je een partnerschap met ons wilt aangaan..

Wij helpen jouw bedrijf aan de juiste lening tegen de beste voorwaarden!

Er zijn verschillende banken en kredietinstellingen op de markt die zakelijke leningen aanbieden. Wij hebben deze en hun aanbiedingen in een overzicht hieronder verzameld. Wij bij Kompar kunnen je helpen bij een aantal daarvan, zodat je tijd bespaart en de beste financiering krijgt op basis van jouw omstandigheden. Als je vragen hebt, helpen en beantwoorden we ze graag!

Naam
Zekerheden nodig?
Leenbedrag
Looptijd
Bridgefund
Bridgefund
Wie is BridgeFund? BridgeFund richt zich vooral op de groei van bedrijven. Je lening kan direct worden aangewend voor voorraden, machines, inventaris, of het overbruggen van debiteuren. Vergelijk BridgeFund via Kompar! Wil je een lening aanvragen bij BridgeFund? Vul dan hier het aanvraagformulier in! Binnen 24 uur krijgt u reactie en onze service is volledig gratis en vrijblijvend!
info
Maximaal 250.000 EUR
Tot 24 maanden
PIN Voorschot
PIN Voorschot
Wie is Pin Voorschot? PIN Voorschot werd in 2015 opgericht met de missie te zorgen dat ondernemers beter kunnen ondernemen. Sindsdien hebben zij bijna 2.000 ondernemers geholpen aan een lening. Zij zijn ultiem onderdeel van Lieineiek Holding B.V. en dus onderworpen aan de Nederlandse wetgeving. Vergelijk Pin Voorschot via Kompar! Wil je een lening aanvragen bij Pin Voorschot? Vul dan hier het aanvraagformulier in! Binnen 24 uur krijgt u reactie en onze service is volledig gratis en vrijblijvend!
info
Maximaal 50.000 EUR
Tot 12 maanden
Benkey
Benkey
Wie is Benkey? Benkey is een financierder die sinds 2013 actief is in het verstrekken van zakelijke leningen. Hierbij richtten zij zich in hoofdzaak op zakelijk vastgoedkrediet. Vergelijk Benkey via Kompar! Wil je een lening aanvragen bijBenkey? Vul dan hier het aanvraagformulier in! Binnen 24 uur krijgt u reactie en onze service is volledig gratis en vrijblijvend!
info
Maximaal 250.000 EUR
Tot 3 jaar
Hiltermann Lease
Hiltermann Lease
Wie is Hiltermann Lease? Als onafhankelijke leasemaatschappij is Hiltermann Lease sinds 2004 actief in Nederland en gefocust op het MKB. Sinds meer dan 15 jaar, onderhoudt zij een portfolio van 60.500 contracten en behoort daarmee tot de top 10 autoleasemaatschappijen in Nederland. Vergelijk Hiltermann Lease via Kompar! Wil je een lening aanvragen bij Hiltermann Lease? Vul dan hier het aanvraagformulier in! Binnen 24 uur krijgt u reactie en onze service is volledig gratis en vrijblijvend!
info
Minimaal 2.500 EUR
Tot 72 maanden
BeEquip
BeEquip
Wie is BeEquip? Als financier van zwaar materieel (zowel nieuw als gebruikt) voor de bouw, logistieke en infrasector, is BeEquip sinds 2015 actief in Nederland. Zij is gefocusd op het MKB. Sinds 6 jaar, houdt zij een portfolio aan van 1 miljard gefinancierde contracten voor meer dan 3.000 bedrijven. Vergelijk BeEquip via Kompar! Wil je een lening aanvragen bij BeEquip? Vul dan hier het aanvraagformulier in! Binnen 24 uur krijgt u reactie en onze service is volledig gratis en vrijblijvend!
info
Minimum 2.500 EUR
Tot 72 maanden
Voordegroei
Voordegroei
Wie is Voordegroei? Voordegroei is een financieringsplatform dat zich richt op het Nederlandse MKBs. Het heeft samen met OHV Vermogensbeheer en De Goudse Verzekeringen, het Fresh Dutch SME Fund gelanceerd, een verhandelbaar beleggingsfonds dat belegt in MKB-leningen. Vergelijk Voordegroei via Kompar! Wil je een lening aanvragen bij Voordegroei? Vul dan hier het aanvraagformulier in! Binnen 24 uur krijgt u reactie en onze service is volledig gratis en vrijblijvend!
info
Minimaal 250.000 EUR
Tot 72 maanden
5in5
5in5
5in5 is een kortlopende leningverstrekker die bedoeld is om ondernemers in krappe situaties te helpen. 5in5 is geen traditionele kredietverstrekker zoals een bank of andere kleine bedrijven. Als niemand anders je kan helpen, doen zij het. Vergelijk 5in5 via Kompar! Wil je een lening aanvragen bij 5in5? Vul dan hier het aanvraagformulier in! Binnen 24 uur krijgt u reactie en onze service is volledig gratis en vrijblijvend!
info
Maximaal 5.000 EUR
Tot 6 maanden
Qeld
Qeld
Wie is Qeld? Als onderdeel van Qred Företagslån AB, staat Qeld onder toezicht van de Zweedse financiële toezichthouder. In Nederland, heeft Qeld een focus op jonge, kleine en middelgrote bedrijven. Vergelijk Qeld via Kompar! Wil je een lening aanvragen bij Qeld? Vul dan hier het aanvraagformulier in! Binnen 24 uur krijgt u reactie en onze service is volledig gratis en vrijblijvend!
info
Maximaal 200.000 EUR
6, 12 of 18 maanden
OPR Bedrijfskrediet
OPR Bedrijfskrediet
Wie is OPR Bedrijfskrediet? OPR-Bedrijfskrediet Flex wordt aangeboden door OPR-Finance B.V. OPR-Finance B.V. is onderdeel van de Finse financieringsgroep OPR-Finance Oy. In Nederland, heeft OPR Bedrijfskrediet sinds 2017 een focus op jonge, kleine en middelgrote bedrijven. Vergelijk OPR Bedrijfskrediet via Kompar! Wil je een lening aanvragen bij OPR Bedrijfskrediet? Vul dan hier het aanvraagformulier in! Binnen 24 uur krijgt u reactie en onze service is volledig gratis en vrijblijvend!
info
€ 2.000 - € 40.000
1-24 maanden
CapitalBox
CapitalBox
Wie is CapitalBox? CapitalBox is een internationale kredietverstrekker, actief in Zweden, Finland, Litouwen, het VK, Australie, Denemarken en Nederland. Ze focussen zich op kleine en middelgrote onderneminge en zijn onderdeel van de Ferratum-groep. Vergelijk CapitalBox via Kompar! Wil je een lening aanvragen bij CapitalBox? Vul dan hier het aanvraagformulier in! Binnen 24 uur krijgt u reactie en onze service is volledig gratis en vrijblijvend!
info
Maximaal 250.000 EUR
Tot 24 maanden
FAQ

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik niet rechtstreeks contact opnemen met de financiers?

Dat zou jou meer tijd en geld kosten. Als u zelf een aanvraag indient, zal de financier de aanvraag via KOMPAR automatisch afwijzen. En dat is jammer, want je wordt dan gebombardeerd door telefoontjes en e-mails van verschillende financiers in plaats van contact te hebben met 1 adviseur. Daarnaast hebben wij persoonlijke contacten met alle financiers en onderhandelen wij daardoor vaak betere tarieven en voorwaarden dan wanneer je direct, zelf, naar de financier zou stappen.

Is het duurder om met KOMPAR te werken dan rechtstreeks naar de kredietverstrekker te gaan?

Nee, KOMPAR heeft met alle kredietverstrekkers afgesproken dat de rente niet hoger kan zijn dan wanneer een aanvraag rechtstreeks bij hen wordt ingediend. Bovendien weten alle financieringsmaatschappijen dat hun concurrenten jou ook een aanbod doen, dus de rentevoet moet aantrekkelijk zijn om geselecteerd te worden. Die concurrentie is dus een stok achter de deur dat jouw kosten niet zouden oplopen.

Brengen financiers mij extra kosten in rekening als ik Kompar gebruik?

Financiers betalen een commissie aan Kompar. Die commissiekosten zijn echter niet hoger dan de kosten van acquisitie via Google, GoogleAds, affiliate marketing of enige andere vorm van marketing. Makelaarskosten hebben dus geen invloed op de rentevoeten.

Is het veilig om via KOMPAR een lening aan te vragen?

Je veiligheid is onze hoogste prioriteit bij KOMPAR. Wij zorgen er altijd voor dat alle informatie wordt gecodeerd en vertrouwelijk wordt behandeld. Alleen bevoegd personeel heeft toegang tot de gegevens en wij voldoen aan alle regels van de GDPR.

Moet er een BKR controle plaatsvinden?

In de meeste gevallen zal een financier een BKR controle worden uitgevoerd door een financier. Bij Kompar, werken we echter ook samen met een financier die geen BKR controle uitvoert. Zelfs als je een BKR hebt, wordt het dan mogelijk om toch nog een zakelijke lening te krijgen. Maar weet wel: het zal niet makkelijk worden en die zakelijke lening zal mogelijk onderworpen zijn aan tal van voorwaarden.

Hoe snel reageren financiers op mijn kredietaanvraag?

Lever jij je MT940 en jaarrekening van vorig jaar aan? Dan heb je tijdens werkdagen meestal binnen 24 uur een financieringsvoorstel. Lever je die niet aan? Dan duurt het uiteraard langer.

Nemen alle financiers contact met mij op?

Nee, alle communicatie loopt in de eerste plaats via je adviseur bij KOMPAR. Pas als je een offerte kiest, geven wij je contactgegevens door aan de financier. Vanaf dan volgt er contact met de financier. En Kompar? Wij houden af en toe een oogje in het zeil opdat we je zo goed en spoedig mogelijk aan een financiering kunnen helpen.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Kompar?

Nee, het gebruik van de diensten van Kompar is volledig gratis! Wij worden door de financier betaald voor elke zakelijke lening die we voor jou kunnen regelen. Belangrijk! Dit heeft geen enkele invloed op jouw kostenplaatje voor de afbetaling van die zakelijke lening.

Hoe kunnen we je helpen?