CapitalBox

Wie is CapitalBox? CapitalBox is een internationale kredietverstrekker, actief in Zweden, Finland, Litouwen, het VK, Australie, Denemarken en Nederland. Ze focussen zich op kleine en middelgrote onderneminge en zijn onderdeel van de Ferratum-groep. Vergelijk CapitalBox via Kompar! Wil je een lening aanvragen bij CapitalBox? Vul dan hier het aanvraagformulier in! Binnen 24 uur krijgt u reactie en onze service is volledig gratis en vrijblijvend!

compare

15+ andere financiers om te vergelijken

Kompar biedt je toegang tot 15+ verschillende financiers. Elk heeft zijn eigen specialiteit en tarieven. De kans is dus groot dat we je kunnen helpen.

fast_forward

Snel proces met antwoord binnen 24u.

Kompar biedt je een snel proces aan. De aanvraag is klaar binnen een paar minuten. Je krijgt per e-mail antwoord binnen 24 uur (als je alle documenten aanleverde).

info

Gratis service en vrijblijvend contact

Kompar is geheel gratis. Wij rekenen geen kosten aan. Wil jij graag contact met een adviseur? Geef ons dan een gratis belletje of stuur een e-mail naar info@kompar.nl.

Het verhaal van CapitalBox

Bedrijven willen zich snel ontwikkelen. Als banken dat niet ondersteunen, dan moet een andere partij dat wel doen. Daarom heeft CapitalBox specialisten opgeleid die bedrijven vaker en sneller goedkeuren. Veel blabla en papier zijn niet nodig. Je aanvraag duurt maar 5 minuten.

Diensten

CapitalBox geeft minimaal 2.000 euro en maximaal 100.000 euro. De looptijd is minimaal 6 maanden en maximaal 18 maanden. Hierbij los je in maandelijkse termijnen af. Het is ook mogelijk om op elk moment boetevrij af te lossen. Gemiddeld betaal je zo’n 2,9%. Verder zijn er ook bijkomende kosten bij het afsluiten van je krediet. Die bedragen 2,95% van het leenbedrag.

Voordelen van CapitalBox

- Geen onderpand nodig;

- Geen BKR registratie nodig.

- Tot 18 maanden om af te lossen;

- Binnen één werkdag een bevestiging of de aanvraag is goedgekeurd

- Vervroegde aflossing zonder boete;

Waar rekening mee houden?

- Je cashflow moet hoog genoeg zijn om een positieve beoordeling van de aanvraag te krijgen.

- Je bent verantwoordelijk voor het voldoen van de maandelijkse termijnen;

- Naast rente betaal je administratie- en aanvraagkosten

FAQ

Veelgestelde vragen en antwoord

Waarom zou ik niet rechtstreeks contact opnemen met de financiers?

Dat zou jou meer tijd en geld kosten. Als u zelf een aanvraag indient, zal de financier de aanvraag via KOMPAR automatisch afwijzen. En dat is jammer, want je wordt dan gebombardeerd door telefoontjes en e-mails van verschillende financiers in plaats van contact te hebben met 1 adviseur. Daarnaast hebben wij persoonlijke contacten met alle financiers en onderhandelen wij daardoor vaak betere tarieven en voorwaarden dan wanneer je direct, zelf, naar de financier zou stappen.

Is het duurder om met KOMPAR te werken dan rechtstreeks naar de kredietverstrekker te gaan?

Nee, KOMPAR heeft met alle kredietverstrekkers afgesproken dat de rente niet hoger kan zijn dan wanneer een aanvraag rechtstreeks bij hen wordt ingediend. Bovendien weten alle financieringsmaatschappijen dat hun concurrenten jou ook een aanbod doen, dus de rentevoet moet aantrekkelijk zijn om geselecteerd te worden. Die concurrentie is dus een stok achter de deur dat jouw kosten niet zouden oplopen.

Brengen financiers mij extra kosten in rekening als ik Kompar gebruik?

Financiers betalen een commissie aan Kompar. Die commissiekosten zijn echter niet hoger dan de kosten van acquisitie via Google, GoogleAds, affiliate marketing of enige andere vorm van marketing. Makelaarskosten hebben dus geen invloed op de rentevoeten.

Is het veilig om via KOMPAR een lening aan te vragen?

Je veiligheid is onze hoogste prioriteit bij KOMPAR. Wij zorgen er altijd voor dat alle informatie wordt gecodeerd en vertrouwelijk wordt behandeld. Alleen bevoegd personeel heeft toegang tot de gegevens en wij voldoen aan alle regels van de GDPR.

Moet er een BKR controle plaatsvinden?

In de meeste gevallen zal een financier een BKR controle worden uitgevoerd door een financier. Bij Kompar, werken we echter ook samen met een financier die geen BKR controle uitvoert. Zelfs als je een BKR hebt, wordt het dan mogelijk om toch nog een zakelijke lening te krijgen. Maar weet wel: het zal niet makkelijk worden en die zakelijke lening zal mogelijk onderworpen zijn aan tal van voorwaarden.

Hoe snel reageren financiers op mijn kredietaanvraag?

Lever jij je MT940 en jaarrekening van vorig jaar aan? Dan heb je tijdens werkdagen meestal binnen 24 uur een financieringsvoorstel. Lever je die niet aan? Dan duurt het uiteraard langer.

Nemen alle financiers contact met mij op?

Nee, alle communicatie loopt in de eerste plaats via je adviseur bij KOMPAR. Pas als je een offerte kiest, geven wij je contactgegevens door aan de financier. Vanaf dan volgt er contact met de financier. En Kompar? Wij houden af en toe een oogje in het zeil opdat we je zo goed en spoedig mogelijk aan een financiering kunnen helpen.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Kompar?

Nee, het gebruik van de diensten van Kompar is volledig gratis! Wij worden door de financier betaald voor elke zakelijke lening die we voor jou kunnen regelen. Belangrijk! Dit heeft geen enkele invloed op jouw kostenplaatje voor de afbetaling van die zakelijke lening.

Hoe kunnen we je helpen?