BeEquip

Wie is
.

BeEquip

?

Als financier van zwaar materieel (zowel nieuw als gebruikt) voor de bouw, logistieke en infrasector, is BeEquip sinds 2015 actief in Nederland. Zij is gefocusd op het MKB. Sinds 6 jaar, houdt zij een portfolio aan van 1 miljard gefinancierde contracten voor meer dan 3.000 bedrijven.

Vergelijk
.

BeEquip

.
via Kompar!
Wil je een lening aanvragen bij
.

BeEquip

?
Vul dan hier het aanvraagformulier in! Binnen 24 uur krijgt u reactie en onze service is volledig gratis en vrijblijvend!
Google reviews
google reviewsFinansInspektionen
kompar zakelijke lening

De beste voorwaarden met meerdere aanbiedingen

zakelijke krediet aanvragen

Snel geld lenen - een zakelijke lening binnen 24 uur

zakelijke lening vergelijken

Gratis advies

BeEquip

IJzer boven cijfers

Het aanvragen van operationele of financiële leasing kan rekenen op een schepje flexibiliteit en snelheid. Er wordt gekeken naar je kasstromen, contracten en bedrijfscijfers om de waarde van je product te beoordelen.

Diensten

BeEquip kent twee lease-opties: financiële en operationele leasing. Bij het eerste product, betaal je een vast bedrag per maand aan afschrijving en rente, en ben je eigenaar van je voertuig of machine. Het andere product is meer zoals een huur die je betaalt en dan ben je geen eigenaar van je machine of voertuig.

Je kan BeEquip al contacteren bij een financieringsaanvraag vanaf 15.000 euro. Een typische looptijd situeert zich tussen de 6 en 72 maanden. Naast voertuigen en machines,kan je ook een leaseproduct aanvragen voor allerhande andere kleine en grote apparatuur, materieel, werktuigen, reinigings- en/of transportmiddelen; van zaagmachines tot zeecontainers and havenkranen.

 

Voordelen van

.

BeEquip

- Een aanvraag en antwoord binnen 10 minuten;

- Financiële en operationele lease mogelijk;

- Zeer uitgebreid gamma aan lease-objecten

- 6 tot 72 maanden aflossing;

- Persoonlijk contact;

Waar rekening mee houden?

- Geen lease onder 2.500 euro;

- Looptijd niet langer dan 72 maanden;

Ben je op zoek naar een zakelijke lening?

Dien een aanvraag in via Kompar! Dit neemt slechts 2 minuten van je tijd in beslag en je vergelijkt automatisch zakelijke leningen van meer dan 10 kredietverleners. Deze service is helemaal gratis en vrijblijvend! Heeft u vragen? Neem contact op met een van onze adviseurs via 010-1956833

138an Group AB ©2022