5in5

5in5 is een kortlopende leningverstrekker die bedoeld is om ondernemers in krappe situaties te helpen. 5in5 is geen traditionele kredietverstrekker zoals een bank of andere kleine bedrijven. Als niemand anders je kan helpen, doen zij het. Vergelijk 5in5 via Kompar! Wil je een lening aanvragen bij 5in5? Vul dan hier het aanvraagformulier in! Binnen 24 uur krijgt u reactie en onze service is volledig gratis en vrijblijvend!

compare

15+ andere financiers om te vergelijken

Kompar biedt je toegang tot 15+ verschillende financiers. Elk heeft zijn eigen specialiteit en tarieven. De kans is dus groot dat we je kunnen helpen.

fast_forward

Snel proces met antwoord binnen 24u.

Kompar biedt je een snel proces aan. De aanvraag is klaar binnen een paar minuten. Je krijgt per e-mail antwoord binnen 24 uur (als je alle documenten aanleverde).

info

Gratis service en vrijblijvend contact

Kompar is geheel gratis. Wij rekenen geen kosten aan. Wil jij graag contact met een adviseur? Geef ons dan een gratis belletje of stuur een e-mail naar info@kompar.nl.

Uniek aan 5in5

5in5 is niet zoals andere commerciële kredietinstellingen. Dit komt doordat de voorwaarden die 5in5 hanteert uniek zijn. En het hanteert een nieuwe benadering van risicobeoordeling. Daarom is 5.000 euro het hoogste bedrag dat u kunt lenen. Een aanvraag voor een bescheiden lening kan onmiddellijk worden gehonoreerd. Dat wil zeggen, binnen 5 minuten. Een lening van 5in5 kan vanwege ons leenbeleid niet hoger zijn dan €5.000. Als ze dat wel zouden doen, zouden ze aanvragers moeten beoordelen volgens dezelfde normen als traditionele financiële instellingen. 5in5 hoopt zich te onderscheiden door kleine bedrijven snel toegang te geven tot leningen.

Wie is een goede kandidaat voor 5in5?

Particulieren met een bedrijf met één eigenaar of één directeur kunnen een zakelijke lening bij 5in5 aanvragen als zij snel een relatief kleine uitgave moeten dekken. Een leningaanvraag bij 5in5 vereist zowel een inschrijving van de Kamer van Koophandel als minimaal één actieve bedrijfsgirorekening.

Ondernemers die financiering zoeken bij 5in5 zijn vrijgesteld van het indienen van een ondernemingsplan als voorwaarde voor hun leningaanvraag. Daarnaast vraagt 5in5 niet om een jaarrapport van de financiën, noch om verpanding van debiteuren of een bepaalde omzetgrens.

Voor online toegang tot de eigen bankrekening is wel de toestemming van de rekeninghouder nodig. 5in5 gebruikt deze overeenkomsten om te bepalen of een ondernemer financieel stabiel genoeg is om een lening terug te betalen.

De producten van 5in5 staan bekend om hun eenvoudige ontwerp. Iedereen met een levensvatbaar bedrijfsidee kan een zakelijke lening aanvragen van 500 euro tot 5.000 euro. De duur van het contract kan variëren van 15 tot 150 dagen (of tussen 5 en 5,5 maanden). De ondernemer verricht betalingen op de kredietlijn terwijl hij het bedrijf exploiteert.

Wie via 5in5 een kredietlijn aanvraagt, krijgt maandelijks een overzicht met de vervaldagen van de termijnen. Bij eventuele extra betalingen wordt geen boete opgelegd. iDeal is een eenvoudige manier om dit te doen.

Hoeveel kost een 5in5 lening?

Een lening afsluiten is duur. Daarnaast heeft 5in5 twee verschillende soorten kosten. De eerste betaling zijn de regelkosten. De betaling wordt meteen met dit bedrag verminderd. Ten tweede is er een dagrente die je moet betalen als je gebruik maakt van 5in5. De rente wordt dus per dag berekend. De timing van de aflossing van het krediet is aan de ondernemer. De dagrente zorgt ervoor dat zij nooit te veel betalen.

De afsluitkosten en de rente die dagelijks wordt opgebouwd, worden beide vastgesteld op basis van het unieke risicoprofiel van de kredietnemer. Informatie over de prijsstelling is te vinden in de deal zelf. De ondernemer is niet verplicht op het aanbod in te gaan.

Voordelen van 5in5

- Geen BKR toetsing

- Ook voor eenmanszaken en nieuwe bedrijven

- Geen ondernemingsplan of jaarcijfers nodig

- Vroege betaling is vrij van kosten.

- Evaluatie in 5 minuten

- Geen minimum aantal verkopen of aantal jaren

- Een goed kredietverleden loont.

- Rente wordt dagelijks uitgewerkt.

- De aanvraag is eenvoudig en snel geregeld.

Nadelen van 5in5

- Er zijn eenmalige kosten verbonden aan het kredietbedrag.

- De kosten zijn pas bekend als een aanvraag wordt ingediend.

- Geld moet op tijd worden terugbetaald, anders komen er claims.

- Tot €5.000 aan krediet

- Alleen voor zakelijk gebruik.

FAQ

Veelgestelde vragen en antwoord

Waarom zou ik niet rechtstreeks contact opnemen met de financiers?

Dat zou jou meer tijd en geld kosten. Als u zelf een aanvraag indient, zal de financier de aanvraag via KOMPAR automatisch afwijzen. En dat is jammer, want je wordt dan gebombardeerd door telefoontjes en e-mails van verschillende financiers in plaats van contact te hebben met 1 adviseur. Daarnaast hebben wij persoonlijke contacten met alle financiers en onderhandelen wij daardoor vaak betere tarieven en voorwaarden dan wanneer je direct, zelf, naar de financier zou stappen.

Is het duurder om met KOMPAR te werken dan rechtstreeks naar de kredietverstrekker te gaan?

Nee, KOMPAR heeft met alle kredietverstrekkers afgesproken dat de rente niet hoger kan zijn dan wanneer een aanvraag rechtstreeks bij hen wordt ingediend. Bovendien weten alle financieringsmaatschappijen dat hun concurrenten jou ook een aanbod doen, dus de rentevoet moet aantrekkelijk zijn om geselecteerd te worden. Die concurrentie is dus een stok achter de deur dat jouw kosten niet zouden oplopen.

Brengen financiers mij extra kosten in rekening als ik Kompar gebruik?

Financiers betalen een commissie aan Kompar. Die commissiekosten zijn echter niet hoger dan de kosten van acquisitie via Google, GoogleAds, affiliate marketing of enige andere vorm van marketing. Makelaarskosten hebben dus geen invloed op de rentevoeten.

Is het veilig om via KOMPAR een lening aan te vragen?

Je veiligheid is onze hoogste prioriteit bij KOMPAR. Wij zorgen er altijd voor dat alle informatie wordt gecodeerd en vertrouwelijk wordt behandeld. Alleen bevoegd personeel heeft toegang tot de gegevens en wij voldoen aan alle regels van de GDPR.

Moet er een BKR controle plaatsvinden?

In de meeste gevallen zal een financier een BKR controle worden uitgevoerd door een financier. Bij Kompar, werken we echter ook samen met een financier die geen BKR controle uitvoert. Zelfs als je een BKR hebt, wordt het dan mogelijk om toch nog een zakelijke lening te krijgen. Maar weet wel: het zal niet makkelijk worden en die zakelijke lening zal mogelijk onderworpen zijn aan tal van voorwaarden.

Hoe snel reageren financiers op mijn kredietaanvraag?

Lever jij je MT940 en jaarrekening van vorig jaar aan? Dan heb je tijdens werkdagen meestal binnen 24 uur een financieringsvoorstel. Lever je die niet aan? Dan duurt het uiteraard langer.

Nemen alle financiers contact met mij op?

Nee, alle communicatie loopt in de eerste plaats via je adviseur bij KOMPAR. Pas als je een offerte kiest, geven wij je contactgegevens door aan de financier. Vanaf dan volgt er contact met de financier. En Kompar? Wij houden af en toe een oogje in het zeil opdat we je zo goed en spoedig mogelijk aan een financiering kunnen helpen.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Kompar?

Nee, het gebruik van de diensten van Kompar is volledig gratis! Wij worden door de financier betaald voor elke zakelijke lening die we voor jou kunnen regelen. Belangrijk! Dit heeft geen enkele invloed op jouw kostenplaatje voor de afbetaling van die zakelijke lening.

Hoe kunnen we je helpen?