Voordegroei

Wie is
.

Voordegroei

?

Voordegroei is een financieringsplatform dat zich richt op het Nederlandse MKBs. Het heeft samen met OHV Vermogensbeheer en De Goudse Verzekeringen, het Fresh Dutch SME Fund gelanceerd, een verhandelbaar beleggingsfonds dat belegt in MKB-leningen.

Vergelijk
.

Voordegroei

.
via Kompar!
Wil je een lening aanvragen bij
.

Voordegroei

?
Vul dan hier het aanvraagformulier in! Binnen 24 uur krijgt u reactie en onze service is volledig gratis en vrijblijvend!
Google reviews
google reviewsFinansInspektionen
kompar zakelijke lening

De beste voorwaarden met meerdere aanbiedingen

zakelijke krediet aanvragen

Snel geld lenen - een zakelijke lening binnen 24 uur

zakelijke lening vergelijken

Gratis advies

Voordegroei zakelijke leningen

Crowdfunding

Voordegroei brengt vermogende particulieren in contact met groeiende MKB-ondernemingen die op zoek zijn naar financiering

Diensten

Je kredietbehoefte moet minimaal 250.000 EUR bedragen. Momenteel bedraagt het hoogste geleende bedrag 900.000 EUR. Starters zijn voorlopig uitgesloten. De ondernemingen, die in aanmerking komen voor financiering, moeten financieel gezond zijn, een unieke marktpositie hebben en schaalbaar zijn. Bij aanvraag word je gescreend, in contact gebracht met een financieel expert, krijgt je groeistrategie een grondige analyse alvorens je een lening wordt aangeboden. Verder liggen de rentepercentages tussen 3,5% en 8% en de terugbetalingsperiode loopt momenteel tot 72 maanden.

Voordelen van

.

Voordegroei

- Goed voor grote financieringsbehoeften vanaf 250.000 EUR;

- Toegang tot financiële experts en accountants;

Waar rekening mee houden?

- Minimaal 250.000 EUR

- Je bedrijf moet minimaal 2 jaar bestaan;

- Je bedrijfsidee moet schaalbaar zijn

- Je bedrijf moet financieel gezond zijn

- Kan een tijdje duren

Ben je op zoek naar een zakelijke lening?

Dien een aanvraag in via Kompar! Dit neemt slechts 2 minuten van je tijd in beslag en je vergelijkt automatisch zakelijke leningen van meer dan 10 kredietverleners. Deze service is helemaal gratis en vrijblijvend! Heeft u vragen? Neem contact op met een van onze adviseurs via 010-1956833

138an Group AB ©2022