Neem coneact op

Contact opnemen

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Stuur een bericht

Hulp nodig bij je aanvraag of financiering? Of heb je een vraag? Vraag het ons gerust! Stuur ons een bericht via het contactformulier.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
FAQ

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen van onze klanten.

expand_more
Is het duurder om met KOMPAR te werken dan rechtstreeks naar de kredietverstrekker te gaan?

Nee, KOMPAR heeft met alle kredietverstrekkers afgesproken dat de rente niet hoger kan zijn dan wanneer een aanvraag rechtstreeks bij hen wordt ingediend. Bovendien weten alle financieringsmaatschappijen dat hun concurrenten jou ook een aanbod doen, dus de rentevoet moet aantrekkelijk zijn om geselecteerd te worden. Die concurrentie is dus een stok achter de deur dat jouw kosten niet zouden oplopen.

expand_more
Is het mogelijk om een zakelijke lening te krijgen zonder onderpand?

Vraag je je af of je een onderpand moet geven? Je bent niet alleen. Meestal is een onderpand voor een zakelijke lening een vast actief zoals een auto of een huis. Natuurlijk is het mogelijk, zowel voor meer gevestigde bedrijven als voor starters. Er moet echter aan bepaalde eisen worden voldaan. Allereerst kijken financiers naar het gevraagde bedrag en je financiële draagkracht. Wat kan je aan in je cashflow? En hoeveel kan je maximum terugbetalen? Voor zowel kleine als grote bedragen werkt Kompar met financiers zonder onderpand. Het is dus mogelijk, maar er zijn ook financiers in ons gamma die wel een onderpand vereisen.

expand_more
Is het veilig om via KOMPAR een lening aan te vragen?

Je veiligheid is onze hoogste prioriteit bij KOMPAR. Wij zorgen er altijd voor dat alle informatie wordt gecodeerd en vertrouwelijk wordt behandeld. Alleen bevoegd personeel heeft toegang tot de gegevens en wij voldoen aan alle regels van de GDPR.

expand_more
Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Kompar?

Nee, het gebruik van de diensten van Kompar is volledig gratis! Wij worden door de financier betaald voor elke zakelijke lening die we voor jou kunnen regelen. Belangrijk! Dit heeft geen enkele invloed op jouw kostenplaatje voor de afbetaling van die zakelijke lening.

expand_more
Met welke financiers werkt Kompar samen?

Kompar werkt met veel verschillende financiers om een breed scala aan producten aan te bieden, zoals creditcards, factuurfinanciering, crowdfunding, vastgoedleningen, voorraadfinanciering, traditionele zakelijke kredietlijnen en bedrijfsleningen. Er is dus een goede kans dat we een manier vinden om je noden te financieren.


expand_more
Wie kan een via Kompar een lening aanvragen?

Alle in Nederland geregistreerde en actieve bedrijven kunnen via Kompar een zakelijke lening aanvragen. Onze kredietverstrekkers verstrekken leningen aan naamloze vennootschappen, eenmanszaken, commanditaire vennootschappen en vennootschappen onder firma, in alle sectoren en alle leeftijden.