Vergelijk zakelijke leningen

Gratis aanvragen & vergelijken

Zakelijke lening

Vergelijk 10+ kredietverstrekkers

Zakelijke lening

Leen tot 1 miljoen euro

Zakelijke lening

Aanvraag indienen binnen 2 minuten

Google reviews
Registrerade hos
google reviewsFinansInspektionen
kompar zakelijke lening

De beste voorwaarden met meerdere aanbiedingen

zakelijke krediet aanvragen

Snel geld lenen - een zakelijke lening binnen 24 uur

zakelijke lening vergelijken

Gratis advies

Constant groeiend aantal partners

Een selectie van onze kredietverstrekkers & banken

Alternatieve financiers
pin-voorschot
Swishfund
OPR Flex
Voordegroei
BeEquip
Avida
Benkey
Capital-Box
Collin
Borrow
Hiltermann Lease
OPR
DBT

Vind de beste zakelijke lening

In drie eenvoudige stappen - gratis

Vul uw aanvraag in

Vul uw aanvraag in minder dan 2 minuten in. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met onze adviseurs via 010 750 28 99.

01
zakelijke lening aanvragen
vergelijk zakelijke leningen
02

Vergelijk aanbiedingen

Binnen 24 uur krijgt u aanbiedingen van 20+ verschillende kredietverstrekkers - met duidelijke voorwaarden.

Kies de beste bedrijfslening

Kies de lening die het best past bij uw bedrijf, ongeacht of de rente, aflossing of iets anders belangrijk voor u is.

03
kies zakelijke lening

Financiering

Speciaal voor ondernemers

vergelijk zakelijke leningen

Vergelijk bedrijfsleningen

Bij KOMPAR helpen wij u de juiste zakelijke lening te verkrijgen op basis van de situatie van uw bedrijf - ongeacht de situatie waarin uw bedrijf zich begeeft.

advies over zakelijke leningen

Gratis advies

Heeft u vragen over bedrijfsleningen of financiering in het algemeen? Bel of mail ons en onze adviseurs helpen u verder!

vergelijk zakelijke leningen

Nuttige artikelen

We hebben de bruikbare informatie over financiering en ondernemerschap verzameld om uw bedrijf vooruit te helpen.

Zo vraagt u een zakelijke lening aan.

Een aanvraag voor een zakelijke lening via KOMPAR begint met het invullen van het aanvraagformulier. Via het aanvraagformulier deelt u informatie over uw bedrijf en licht u de financieringsbehoefte toe, dit duurt in totaal ongeveer 2 minuten. Vervolgens wordt uw aanvraag verzonden naar onze kredietverstrekkers, die binnen 24 uur reageren op uw financieringsverzoek. Gedurende het hele proces kan u de status online volgen. Zodra u alle aanbieding heeft kunt u deze online vergelijken en uiteindelijk kiezen voor een lening die perfect bij u past. Mocht u tussentijds nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs.

Dit is waarom u bedrijfsleningen moet vergelijken via KOMPAR.

Omdat zakelijke leningen verschillen in rente, bedrag, aflossing en andere voorwaarden, is het belangrijk dat u als ondernemer een goede vergelijking maakt voordat u beslist. Door zakelijke leningen te vergelijken via Kompar, krijgt u een duidelijke overzicht van hoe aanbiedingen verschillen. Sommige leningen worden gepresenteerd met een maandelijkse rentevoet, andere met een jaarlijkse rentevoet of een vaste maandelijkse vergoeding. Wanneer u vergelijkt via KOMPAR, krijgt u een duidelijk overzicht van uw werkelijke kosten. Daarnaast vergelijken wij ook de zekerheden die de kredietverstrekkers vereisen om u een lening te verstrekken (hieronder leest u meer over een zekerheden voor bedrijfsleningen). Kortom, onze vergelijking tussen de aangeboden bedrijfsleningen zal u helpen om de beste beslissing te nemen, rekening houdend met de situatie waar uw bedrijf zich momenteel in bevindt.
Lees meer
företagskrediter rådgivare lån
Onze adviseurs doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u een financiering krijgt die past bij uw behoeften

Vul een aanvraagformulier
in en laat uw bedrijf groeien

Nu aanvragen

Hoe kunnen wij helpen?

Veelgestelde vragen

Wie kan een zakelijke lening aanvragen?

Zakelijke lening aanvragen

Alle bedrijven die in Nederland zijn gevestigd en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunnen een zakelijke lening aanvragen. Onze kredietverstrekkens kunnen een lening aanbieden aan ondernemingen actief als eenmanszaak, vennootschap onder firma (vof), commanditaire vennootschap (cv), maatschap, besloten vennootschap (bv), naamloze vennootschap (nv), vereniging, coöperatie of stichting. Onze kredietverstrekkers bieden bedrijfsleningen aan zowel startende ondernemingen als gevestigde bedrijven in alle verschillende industrieën.

Wat is de rente op een zakelijke lening?

Zakelijke lening rente

De rente op een zakelijke lening varieert van bedrijf tot bedrijf en tussen de verschillende kredietverstrekkers en banken. Elke kredietverstrekker maakt een individuele beoordeling van uw bedrijf en uw unieke situatie. Op basis van uw kredietrapport en de eigen beoordelingen van de kredietverstrekkers van de terugbetalingscapaciteit en het kredietrisico van uw bedrijf, stellen zij de leningsbedragen, de rentevoet en aflossingstermijnen vast. Omdat de aanbiedingen van de verschillende kredietverstrekkers enorm kunnen varieren, is het belangrijk om bedrijfsleningen te vergelijken alvorens een besluit te nemen. Het kan u en uw bedrijf zowel tijd als geld besparen.

Wanneer wordt mijn zakelijke lening uitbetaald?

Zakelijke lening snel

In de meeste gevallen wordt uw zakelijke lening snel uitbetaald, in sommige gevallen zelfs op dezelfde dag dat u de kredietofferte en zekerheidsdocumenten ondertekend heeft. Het kan echter tot de volgende dag duren voordat het geld op de een zakelijke rekening staat, vanwege de tijd die betaalsystemen nodig hebben voor overschrijving.Bovenstaande tijdslijnen zijn over het algemeen van toepassing op bedrijfsleningen waarbij een handtekening worden gezet via iDIN. Enkele kredietverleners werken echter nog met documentatie per post, die u ondertekent en retourneert. In dit geval duurt het 2-3 dagen voordat het geld op uw rekening vanaf het moment dat de kredietverstrekker de documenten heeft ontvangen. Mocht u nog vragen hebben, dan staan onze adviseurs altijd voor u klaar.

Met welke banken en kredietverstrekkers werkt Kompar samen?

alternatieve kredietverleners

Kompar verhoogt voortdurend het aantal kredietverstrekkers die worden vergeleken, dit om ervoor te zorgen dat u de absoluut beste gebruikerservaring krijgt. Kompar werkt momenteel samen met Capital Box, OPR Bedrijfskrediet, Floryn, PIN Voorschot, Swishfund, NEW10, Qredits, Qeld, Collin Crowdfund, Benkey, Voordegroei, CrediNord en Borrow.

Wat is de aflossingsperiode op zakelijke leningen?

Zakelijke lening aflossing

De aflossingsperiode op een zakelijke lening varieert tussen verschillende kredietverstrekkers en banken. Het wordt ook beïnvloed door het financieringsdoel, de beoordeling die ze van uw bedrijf en uw situatie maken. Op dit moment kunnen de kredietverstrekkers waarmee KOMPAR samenwerkt, een bedrijfsleningen aanbieden met een aflossingsperiode tussen 1 maand en 10 jaar.

Is het mogelijk om te lenen ondanks een BKR-registratie?

Zakelijke lening bkr

Ja, een aantal van de kredietverstrekkers en banken waarmee KOMPAR samenwerkt, kunnen een lening verstrekken ondanks een BKR-registratie. Ze maken altijd een beoordeling en zetten de grootte van de opmerking in verband met uw situatie. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Is het mogelijk om een zakelijke lening vervroegd af te lossen?

Zakelijke lening boetevrij aflossen

Ja, het is altijd mogelijk om een bedrijfslening vervroegd af te lossen. Bij bij alle kredietverstrekkers hoeft u in dit geval over de resterende looptijd van uw lening geen rente of kosten te betalen. Mocht het vervroegd aflossen van de lening wel extra kosten met zich meebrengen, dan wordt dit duidelijk aangegeven bij het vergelijken van leningen.

Wat zijn de kosten van KOMPAR?

zakelijke lening kosten

De diensten van KOMPAR zijn volledig gratis! Wij worden voor onze diensten betaald door de kredietsverstrekker. Onze diensten hebben dus op geen enkele manier negatieve invloed voor u als klant, enkel positief omdat u een goede vergelijking tussen de zakelijke leningen kunt maken.

Een onafhankelijke partner voor uw bedrijf

Dit is waarom u onze diensten moet gebruiken

effectieve financiering

Bespaar tijd

Aanvragen bij de 10+ banken en kredietverstrekkers duurt meestal lang. Bij ons duurt het een paar minuten.

goedkope lening

Bespaar geld

De meerderheid van onze klanten besparen duizenden euro's door te kunnen kiezen voor bedrijfsleningen met de laagste rentevoet.

zakelijke lening met beste voorwaarden

Krijg de beste voorwaarden

Via KOMPAR krijgt u de beste voorwaarden als het gaat om aflossing, zekerheden of andere voorwaarden die belangrijk voor u zijn.

zakelijke leningen

Gratis advies

Onze getrainde adviseurs helpen u door vragen te beantwoorden en de juiste financiering voor uw bedrijfssituatie te vinden.

onafhankelijke zakelijke leningen

Onafhankelijk

We zijn niet verbonden aan een van de kredietverstrekkers. Wij kunnen u daarom onafhankelijk adviseren.

eenvoudig zakelijke lening aanvragen

Kleine moeite

Jaarlijkse rente, maandelijkse rente of maandelijkse vergoeding? We verzamelen uw aanbiedingen en bieden u een duidelijk overzicht, zodat het kiezen eenvoudig wordt.

Nieuws en tips

May 31, 2022

Wat kost een zakelijke lening?

Oef… Heb jij een project gepland en zijn de kosten hoger dan wat je kan dragen momenteel? Zoek je financiering? Maar geen idee wat je gaat betalen? Laten we dat eens bekijken...
Lees meer
May 31, 2022

Wat zijn smart-doelen en hoe behoud je je zakelijke voornemens?

Uit onderzoek blijkt dat slechts ongeveer 16% van de mensen in staat is hun goede voornemens na te komen. De meerderheid geeft het op binnen een tot zes weken na het begin, en veel van deze voornemens worden jaar na jaar herhaald. Wil je weten hoe je dit kan voorkomen en jouw zakelijke doelen waarmaken? Lees dan hieronder meer.
Lees meer
May 10, 2022

Zakelijke lening om je 2022-plannen te realiseren?

2021 was weer een turbulent jaar. Gestelde doelen werden mogelijk maar moeilijk gehaald. En de hele pandemie heeft ook dit jaar niet geholpen. Plannen maken voor 2022 is dus de boodschap. Inspiratie nodig of hulp om ze te realiseren? Lees dan meer in dit artikel.
Lees meer

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Vul uw telefoonnummer in

Een van onze adviseurs neemt dan contact met u op

Bedankt! Wij nemen z.s.m. contact met je op.
Zakelijke lening aanvragen
Looks like we're having trouble
Zakelijke lening
138an Group AB ©2022