Zakelijke lening voor bouwbedrijven

Aanbieding op maat voor bouwbedrijven

företagskredit

Leen tot 1 miljoen euro

företagskredit

Vergelijk 10+ kredietverstrekkers

företagskredit

Snel, veilig en vrijblijvend

kompar zakelijke lening

De beste voorwaarden met meerdere aanbiedingen

zakelijke krediet aanvragen

Snel geld lenen - een zakelijke lening binnen 24 uur

zakelijke lening vergelijken

Gratis advies

Zakelijke leningen voor bouwbedrijven:

Waar kan de zakelijke lening voor worden gebruikt?

Bouwbedrijven en vaklieden hebben een lening nodig die flexibel is en aan verschillende behoeften voldoet. Zo'n lening kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor:
Aankoop of inkoop van apparatuur

Aankoop of lease van nieuwe apparatuur

Een zakelijke lening kan uw bouwbedrijf helpen bij het kopen of leasen van machines, steigerse en ander materieel. Misschien heeft uw bedrijf een nieuwe graafmachine, transportwagen of professioneel gereedschap nodig? Dan kan een zakelijke lening een prima oplossing zijn.

Aankoop of renovatie van eigendommen of panden

Aankoop of renovatie van eigendommen of panden

Veel bouwbedrijven bieden diverse renovatieprojecten aan, zoals dakbedekking, elektrotechniek, timmerwerk, schilderwerk. Sommige bedrijven in de bouw moeten mogelijk ook panden kopen of huren voor magazijnen of kantoren. ​

Huur nieuw personeel in

Neem nieuw personeel aan

Bekwaam personeel en professionele vakmensen zijn een van de belangrijkste factoren bij het aanpakken van een nieuw renovatie- of bouwproject. Een zakelijke lening kan u helpen een bekwaam team van medewerkers aan te nemen en op te leiden om uw klanten diensten van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Salarissen en lopende uitgaven

Salarissen en andere uitgaven

Een stabiele cashflow is belangrijk bij het runnen van een bouwbedrijf, maar soms kan het uitdagend zijn om de salarissen op tijd te betalen of kan het lastig zijn om plotselinge uitgaven te veroorloven. Om de liquiditeit van uw bedrijf te vergroten, kan een zakelijke lening een goed plan zijn. ​

Nya uppdrag och projekt

Nieuwe opdrachten en projecten

Om een nieuwe opdracht aan te nemen of deel te nemen aan een aanbestedingproces, kan extra kapitaal absoluut cruciaal zijn om uw toekomstige doelen te bereiken. Heeft uw bouwbedrijf plannen om te groeien of te investeren in effectieve marketingstrategieën? Denk dan eens aan extra financiering in de vorm van een zakelijke lening.

Succesverhalen van onze klanten

Heel erg bedankt Kompar! Ik voelde me een beetje verloren in de jungle van leningen en financiering, waar ik aan moest beginnen en waar ik aan moest denken bij het lenen van geld voor je bedrijf? Ik heb een vrij nieuw bedrijf in de bouw en had kapitaal nodig om aan de slag te kunnen. Ik wist niet zeker of ik überhaupt een kans had om een zakelijke lening te krijgen. Het bleek dat ik met Kompar veel aanbiedingen kreeg en het was genoeg om maar eenmaal een aanvraag in te dienen, waardoor ik veel tijd en geld bespaarde. Een groot voordeel is dat de service gratis is!

Axel

Na ongeveer 3 jaar actief te zijn geweest in de markt, vonden we dat het tijd werd om onze diensten uit te breiden door nieuwe opdrachten en projecten aan te nemen en gingen daarom kijken wat onze kansen waren om een zakelijke lening. Ik kreeg tips over Kompar van een oud-collega en het bleek een schot in de roos! Ik kreeg uitstekende servicehulp bij het vergelijken van de aanbeidingen. Dankzij een snelle zakelijke lening was ik in staat om een nieuw team van vakmensen aan te nemen en aan de slag te gaan met nieuwe opdrachten! Bedankt!

Anton

Vårt renoveringsföretag behövde verkligen en större transportbil, därför började vi fundera på att kanske ta ett litet företagslån. Vi kollade runt lite på nätet efter olika möjligheter och hittade Kompar, där man kunde jämföra flera erbjudanden från flera olika långivare och banker på marknaden. De hjälpte oss med hela ansökningsprocessen, väldigt trevliga och hjälpsamma rådgivare, smidig service! Vi fick dessutom bra villkor och låg ränta.

Jonathan

Constant groeiend aantal partners

Een selectie van onze kredietverstrekkers & banken

Alternatieve financiers
floryn
pin-voorschot
Swishfund
OPR Flex
Voordegroei
BeEquip
Avida
Benkey
Capital-Box
Collin
Borrow
Hiltermann Lease
OPR
DBT

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul uw telefoonnummer in

Een van onze adviseurs neemt dan contact met u op

Thank you! Your submission has been received!
Looks like we're having trouble
138an Group AB ©2022