Zakelijke lening en transport

Gratis aanvragen & vergelijken

företagskredit

Vergelijk 10+ kredietverstrekkers

företagskredit

Leen tot 1 miljoen euro

företagskredit

Aanvraag indienen binnen 2 minuten

företagskrediter

Bäst villkor med flera erbjudanden

företagskrediter

För ditt företags unika behov

företagskrediter

Kostnadsfri rådgivning

Zakelijke lening voor transportbedrijven:

Waarvoor kan de lening worden gebruikt?

Transportbedrijven hebben een zakelijke lening nodig die flexibel is en aan een groot aantal behoeften voldoet. Een dergelijke lening kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor:
kortlopende zakelijke lening

Aankoop of leasing van nieuwe voertuigen

zakelijke lening auto

Reparaties aan voertuigen

zakelijke lening

Voertuig onderhoud

zakelijke lening transportbedrijf

Aanwerving van nieuw personeel

zakelijke lening vergelijken

Marketingkosten


Een zakelijke lening kan je onderneming in de transport- en logistieke sector helpen om auto's, bestelwagens of vrachtwagens te kopen of te leasen. Denk je erover jouw dienstenpakket uit te breiden en nieuw personeel aan te werven? In dat geval kan een zakelijke lening voor transportbedrijven ook een uitstekende oplossing zijn.
zakelijke lening voertuig

Aankoop of leasing van nieuwe voertuigen

De aanschaf van nieuwe voertuigen, zoals bestelwagens of vrachtwagens, is een grote uitgave. Vaak moet echter in nieuwe voertuigen worden geïnvesteerd om het bedrijf te laten groeien. Met deze aankopen zijn vaak grote sommen geld gemoeid. Een zakelijke lening, bijvoorbeeld, kan ook een aanbetaling dekken. Lees hier meer.

Zakelijke lening onderhoud

Reparaties en onderhoud van voertuigen

Voortdurend onderhoud van voertuigen in detransport- en logistieke sector is essentieel om de zaken vlot te laten verlopen. Ondanks preventief onderhoud moeten reparaties soms onmiddellijk worden uitgevoerd, wat zeer kostbaar kan zijn. In dergelijke gevallen kan een zakelijke lening je helpen de kosten te dekken.

Zakelijke lening personeel

Aanwerving van nieuw personeel

Bekwaam en professioneel personeel is een van de belangrijkste factoren om nieuwe opdrachten aan te nemen en de transport- en logistieke diensten uit te breiden. Een zakelijke lening kan je helpen personeel aan te werven en op te leiden om jouw klanten diensten van de hoogste kwaliteit te verlenen.

Zakelijke lening marketingkosten

Marketing

Heeft je transportbedrijf plannen om te groeien om aan de behoeften van jouw klanten te voldoen? Een goede oplossing kan zijn om te investeren in doeltreffende marketingstrategieën. Het kan de moeite waard zijn aanvullende financiering in de vorm van een bedrijfslening te overwegen voor jouw marketingbehoeften.

Zakelijke lening personeelskosten

Salarissen en lopende kosten

Een stabiele cashflow is belangrijk bij het runnen van een transportbedrijf. Soms kan het moeilijk zijn om salarissen op tijd te betalen of om lopende en onverwachte uitgaven te betalen.

Succesverhalen van onze klanten

Mijn transportbedrijf had een nieuwe vrachtwagen nodig. Dat was niet zo eenvoudig als we dachten, dus begon ik na te denken over een zakelijke lening. Ik keek online rond en vond KOMPAR! Het leek een goede oplossing omdat ik verschillende offertes van verschillende kredietverstrekkers en banken op de markt kon vergelijken. Ze hebben me door het hele aanvraagproces heen geloodst en bovendien kreeg ik goede voorwaarden en lage rentetarieven.

Lucas

Hartelijk dank, Kompar! Ik heb een transport- en logistiekbedrijf opgestart en had kapitaal nodig om te beginnen en een paar tweedehands bestelwagens te kopen. Helaas was ik eerder al afgewezen door een van de grote banken en ik betwijfelde of ik zelfs maar een kans had om een zakelijke lening te krijgen. Maar zelfs als beginnend bedrijf kreeg ik via KOMPAR veel interessante leningaanbiedingen! Een groot pluspunt is dat je slechts één aanvraag voor een zakelijke lening hoeft in te dienen, die slechts enkele minuten in beslag neemt. Dank je.

Patrick

Ik en mijn partner runnen een transportbedrijf in Duiven, een paar maanden geleden hadden we een snelle financiering nodig, bij twee van  onze vrachtwagens moesten we snel een paar prijzige onderdelen vervangen. Ik kreeg een tip over Kompar van een vriend die super tevreden was over hun diensten. De aanvraagprocedure verliep zeer snel en soepel, het geld stond 3 werkdagen later al op de rekening. Dank u, KOMPAR.

Martijn

Constant groeiend aantal partners

Een selectie van onze kredietverstrekkers & banken

Alternatieve financiers
floryn
pin-voorschot
Swishfund
OPR Flex
Voordegroei
BeEquip
Avida
Benkey
Capital-Box
Collin
Borrow
Hiltermann Lease
OPR
DBT

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul uw telefoonnummer in

Een van onze adviseurs neemt dan contact met u op

Thank you! Your submission has been received!
Looks like we're having trouble
138an Group AB ©2022