Zakelijke lening en detailhandel

Gratis aanvragen & vergelijken

företagskredit

Vergelijk 10+ kredietverstrekkers

företagskredit

Leen tot 1 miljoen euro

företagskredit

Aanvraag indienen binnen 2 minuten

kompar zakelijke lening

De beste voorwaarden met meerdere aanbiedingen

zakelijke krediet aanvragen

Snel geld lenen - een zakelijke lening binnen 24 uur

zakelijke lening vergelijken

Gratis advies

Zakelijke leningen voor de detailhandel:

Waarvoor kan de lening worden gebruikt?

Ondernemingen die een winkel of een warenhuis exploiteren, hebben een zakelijke lening nodig die flexibel is en aan meerdere behoeften voldoet om het succes van hun onderneming te garanderen. Een dergelijke lening kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor:
Zakelijke lening kosten

Betalingen aan leveranciers

Zakelijke lening aanvragen

Leningen op korte termijn

zakelijke lening

Oplossen van liquiditeitsproblemen en seizoensgebonden behoeften

zakelijke lening retail

Marketingkosten

zakelijke lening detailhandel

Aanwerving van nieuw personeel

Een zakelijke lening kan een onderneming zoals bijvoorbeeld een winkel of een warenhuis, helpen om nieuwe voorraden aan te kopen en goed voorbereid te zijn op het hoogseizoen. Denk je eraan je assortiment uit te breiden, nieuw personeel aan te werven of misschien een e-store te openen? Zo ja, dan kan een zakelijke lening een uitstekende oplossing zijn.
Kopen of leasen van nieuwe apparatuur

Betalingen aan leveranciers

Als ondernemer in de detailhandel, of je nu een traditionele winkel runt of een e-commerce bedrijf, zijn er veel zaken om in de gaten te houden: bijvoorbeeld het beheren van leveringen, klanten, voorraad, marketing en personeel. Een zakelijke lening kan bijvoorbeeld een vooruitbetaling aan leveranciers dekken.

zakelijke lening winkel

Aankoop van voorraden

Goed gevulde schappen en goederen die aan de behoeften van de klanten voldoen, zijn een must voor ondernemingen in de detailhandel om succesvol te zijn. Het is ook nodig om ervoor te zorgen dat de klanten terugkomen naar je winkel. De juiste bedrijfsfinanciering kan je helpen de kosten te dekken die gepaard gaan met de aankoop van voorraden.  

zakelijke lening detailhandel

Omgaan met liquiditeitsproblemen en inkoop seizoensgebonden goederen

Een stabiele cashflow is belangrijk bij het runnen van een detailhandelszaak, maar soms kan het belastend en moeilijk zijn om salarissen op tijd te betalen of lopende of plotselinge uitgaven te betalen. Bovendien is het mogelijk dat je tijdens een hoogseizoen niet over voldoende voorraad beschikt en dat je tijdens een laagseizoen moeilijkheden ondervindt om voldoende hoeveelheden te verkopen. Een flexibele zakelijke lening kan een grote steun zijn wanneer je seizoensgebonden tekorten snel moet opvangen.

Löner och löpande utgifter

Aanwerving van nieuw personeel

Bekwaam en professioneel personeel is eenvan de meest essentiële factoren bij het aannemen van nieuwe opdrachten en het uitbreiden van diensten, uitbreiden van de openingstijden of het openen van meer winkels. Een zakelijke lening kan je helpen personeel aan te werven en op te leiden om je klanten diensten van de hoogste kwaliteit te verlenen.

Nya uppdrag och projekt

Marketing

Heb je als winkeleigenaar plannen om te groeien om op deze wijze aan de behoeften van je klanten te voldoen? Een goede oplossing zou kunnen zijn om te investeren in effectieve marketingstrategieën, zoals online. Het kan de moeite waard zijn aanvullende financiering te overwegen in de vorm van een bedrijfskrediet dat speciaal voor je marketingbehoeften is bestemd.

Succesverhalen van onze klanten

Ik heb nu al een paar jaar een winkel van gemiddelde grootte en ik had de ambitie om meer winkels in andere steden te openen. Helaas had ik niet veel spaargeld op de bank. Toen ik googlede en zocht naar verschillende zakelijke leningen, vond ik KOMPAR! Het leek een oplossing die het proberen waard was, je kon meerdere offertes van totaal verschillende kredietverstrekkers en banken op één plaats vergelijken. KOMPAR heeft me door het hele aanvraagproces geholpen. Ik heb een heel goed aanbod gekregen!

Erik

Dank voor je hulp Kompar! Wij hebben een startende winkel en webshop in de interieurbranche. Wij zouden graag wat meer vaart krijgen in de marketing en grotere klantengroepen bereiken. Daarom begonnen we na te denken over een vorm van financiering voor het bedrijf, via KOMPAR kregen we een aantal interessante aanbiedingen voor zakelijke leningen! Een groot voordeel is dat je slechts één leningaanvraag hoeft in te dienen, die echt eenvoudig is en slechts enkele minuten in beslag neemt.

Johan

Helaas, als gevolg van de corona crisis, heeft mijn bedrijf het een beetje moeilijk aan de financiële kant, ik had een te magere omzet om de lopende kosten te dekken en het aantal onbetaalde facturen aan leveranciers begon te groeien.... Een oude vriend heeft Kompar aanbevolen en hun gratis vergelijking dienst voor zakelijke leningen. De aanvraagprocedure zelf verliep bliksemsnel en supervlot, het geld stond binnen 24 uur op de rekening. Dank u, KOMPAR.

Louis

Constant groeiend aantal partners

Een selectie van onze kredietverstrekkers & banken

Alternatieve financiers
floryn
pin-voorschot
Swishfund
OPR Flex
Voordegroei
BeEquip
Avida
Benkey
Capital-Box
Collin
Borrow
Hiltermann Lease
OPR
DBT

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul uw telefoonnummer in

Een van onze adviseurs neemt dan contact met u op

Thank you! Your submission has been received!
Looks like we're having trouble
138an Group AB ©2022