Floryn

Wie is
.

Floryn

?

Floryn is opgericht door ondernemers, niet door bankiers. Naast zakelijke leningen biedt zij ook zakelijke kredieten aan. De kredietbeoordeling vindt binnen 15 minuten plaats.

Vergelijk
.

Floryn

.
via Kompar!
Wil je een lening aanvragen bij
.

Floryn

?
Vul dan hier het aanvraagformulier in! Binnen 24 uur krijgt u reactie en onze service is volledig gratis en vrijblijvend!
Google reviews
google reviewsFinansInspektionen
kompar zakelijke lening

De beste voorwaarden met meerdere aanbiedingen

zakelijke krediet aanvragen

Snel geld lenen - een zakelijke lening binnen 24 uur

zakelijke lening vergelijken

Gratis advies

Floryn zakelijke leningen

Het verhaal van Floryn

Bedrijven groeien door meer voorraad in te kopen, extra personeel aan te nemen, apparatuur aan te schaffen en vooral te investeren in marketing. Dit zijn de doelen van ondernemers om de ambitie van groei te realiseren.

Ondernemers moeten echter wel de kans krijgen om te groeien. Floryn opgericht om deze ondernemers een zakelijk krediet of zakelijke lening aan te bieden.

Diensten

Floryn biedt twee producten aan: een zakelijk krediet en zakelijke lening. Een zakelijk krediet kan worden verkregen vanaf 10.000 euro tot 3.000.000 euro. Alles is binnen 24 uur geregeld. Een zakelijk krediet heeft een looptijd van 1 maand tot 5 jaar. Je kan die zelf bepalen. De limiet is altijd flexibel op te nemen en af te lossen, ook is hij dagelijks opzegbaar.

Er is ook een alternatief: een zakelijke lening. Ook deze mag maximaal 3.000.000 euro bedragen. Je krijgt het geld in één keer op de rekening en betaalt een vast rente. De maximale looptijd is 5 jaar.

Voordelen van

.

Floryn

- Kredieten en leningen van 10.000 euro tot 3.000.000 euro;

- Kredietruimte groeit mee met de omzet;

- Binnen 24 uur krediet op de rekening;

- Extra boetevrije aflossingen zijn mogelijk.

Waar rekening mee houden?

- Met doorlopend krediet meer geneigd om te lenen;

- Hoge drempel voor startende ondernemers;

- Voor hogere kredietlimiet jaarcijfers en actuele debiteuren- en crediteurenlijst vereist.

Ben je op zoek naar een zakelijke lening?

Dien een aanvraag in via Kompar! Dit neemt slechts 2 minuten van je tijd in beslag en je vergelijkt automatisch zakelijke leningen van meer dan 10 kredietverleners. Deze service is helemaal gratis en vrijblijvend! Heeft u vragen? Neem contact op met een van onze adviseurs via 010-1956833

138an Group AB ©2022