Financiering van bedrijven

Bedrijfsfinanciering

Financiering speciaal voor bedrijven

Bedrijfsfinanciering

Een snel aanvraagproces voor een zakelijke lening

Zakelijke lening voor bedrijven

Artikelen (en tips) over zakelijke financieringen

Financiering voor bedrijven

Gratis financieel adviseur voor uw bedrijf

Google reviews
google reviewsFinansInspektionen
kompar zakelijke lening

De beste voorwaarden met meerdere aanbiedingen

zakelijke krediet aanvragen

Snel geld lenen - een zakelijke lening binnen 24 uur

zakelijke lening vergelijken

Gratis advies

Meer informatie over bedrijfsfinanciering

Meer te weten komen over zakelijke financiering kan moeilijk zijn, aangezien veel van de online gepubliceerde informatie onvolledig is en onvoldoende diepte heeft. Wij willen dit verhelpen en artikelen publiceren die u kunnen helpen bij het vinden van antwoorden op uw vragen en die ook inspiratie kunnen bieden op andere gebieden die het overwegen waard zijn. Klik op de rubrieken hieronder om meer te lezen.

zakelijke lening
Hoe schrijf je een ondernemingsplan?

In dit artikel laten we u zien hoe u een ondernemingsplan kunt structureren, welke onderdelen het moet bevatten (marktanalyse, financiële planning, concurrentieanalyse, enz.) en welke vragen u moet beantwoorden.

zakelijke lening
Rente op een zakelijke lening en zakelijk krediet

Hoe werken de rentetarieven op zakelijke leningen en zakelijke kredieten? Wat is het verschil tussen een vaste rente, een variabele rente en een vaste vergoeding? En waar moet je op letten bij het vergelijken?

zakelijke lening
Hoe werkt een persoonlijke borgtocht?

Een persoonlijke borgtocht voor de financiering van een bedrijf betekent dat een of meer mensen beloven een schuld voor het bedrijf terug te betalen als de onderneming dat niet meer kan. We geven antwoord op de meest voorkomende vragen over hoe de garantie werkt bij financiering aan bedrijven.

zakelijke lening
Financiering in verschillende bedrijfstakken

Wanneer heb je echt financiering nodig? En hoe verschillen financieringsbehoeften tussen verschillende bedrijfstakken? Lees meer over hoe financiering voor bijvoorbeeld de maakindustrie, de dienstensector en handelsbedrijven.

Wat is een zakelijke financiering?

Bedrijfsfinanciering is erg belangrijk voor alle bedrijven. Er zijn veel manieren om uw bedrijf te financieren en ook veel financiële producten die uw bedrijf kan gebruiken. Financiering voor uw bedrijf kan worden gebruikt voor verschillende behoeften van of als investering in uw bedrijf (nieuwe machines, gereedschappen of apparatuur).

Er zijn veel verschillende productsoorten die uw bedrijf kan verkrijgen. Een zakelijke leningen, zakelijk krediet, lease en factoring - zijn de meest voorkomende financiële producten die door ondernemers worden gebruikt. Bij KOMPAR bieden we zakelijke leningen aan. Wij bieden een flexibele tool waarmee u voortdurend de behoeften en gewenste investeringen van uw bedrijf kan financieren.

Zakelijke financieringen en leningen


Bij een kredietverlener kunt u zakelijke leningen aantrekken met diverse kenmerken, zo varieert bijvoorbeeld het leningbedrag en de looptijd van de lening. Daarnaast zijn er ook verschillende manieren om een ​​zakelijke lening terug te betalen - meestal moet u de lening terugbetalen met een maandelijke aflossing en rentevergoeding. Dergelijke terugbetalingen zijn meestal hetzelfde bedrag per maand, maar dit kan ook variëren afhankelijk van de kredietverstrekker of bank.

Over het algemeen kan het financieringsdoel worden onderverdeeld in twee gebieden: ter financiering van de dagelijkse operatie en voor ter financiering van investeringen.

De operaties waarvoor de lening in het algemeen is gebruikt:
- loonkosten
- wervingskosten
- betalen van leveranciers
- marketingkosten
- inkoop van voorraad
- onverwachte uitgaven zoals belastingen of btw-betalingen
- renovaties

De behoefte kan ook ontstaan ​​doordat jij je leveranciers moet betalen voordat jouw klanten jou hebben betaald, hetzij als gevolg van betalingsvoorwaarden, omdat het inherent is aan het bedrijfsmodel of vanwege te late betalingen.

De tweede groep is financiering van investering van een besloten vennootschap, denk hierbij aan:
- de aanschaf van nieuwe inventaris / gereedschappen / machines
- investering in onroerend goed
- aankoop van een ander bedrijf

Bedrijfsfinanciering en lease

Lease wordt voornamelijk geassocieerd met objecten die u kunt huren, dit omdat het soms beter is de aankoopsom te verspreiden over een periode dan om om in één keer de volledige prijs moeten betalen. Zware gereedschappen, machines, computers en auto's worden vaak door ondernemers geleasd. Er zijn twee verschillende soorten zakelijke leasing: financiële leasing en operationele leasing. Financiële leasing is de vorm die het populairst is in Nederland. U wordt doorgaans eigenaar van het object, betaalt een maandelijkse vergoeding en u biedt het gefinancierde product aan als zekerheid.

Bedrijfsfinanciering en factoring

Factoring wordt vaak debiteurenfinanciering genoemd. Factoring betekent in principe dat bedrijven hun facturen "verkopen " aan een factormaatschappij. Uw klant betaalt de factuur en daarmee wordt vervolgens de factormaatschappij weer afgelost. Afhankelijk van uw debiteurenportefeuille, betaalt het factoringbedrijf het volledige factuurbedrag of een bepaald deel - hetgeen wordt overeengekomen in de factoringvoorwaarden. Hierdoor kun je het geld meteen gebruiken zonder te wachten op de betaling van de factuur door de klant.

Bedrijfsfinanciering - andere vormen

Er zijn ook andere soorten bedrijfsfinanciering op de markt die het overwegen waard zijn. Het hangt allemaal af van de unieke situatie van het bedrijf. Crowdfunding, creditcards voor bedrijven of speciale leningen voor start-ups zijn de moeite waard om te onderzoeken, voordat u beslist welk type bedrijfsfinanciering het beste bij u past. Over het algemeen wordt de zakelijke lening als meest flexibele product ervaren - u kunt aanbiedingen voor zakelijke leningen online vergelijken via KOMPAR en zo veel tijd en geld besparen. "

138an Group AB ©2022