Verspil geen tijd meer en verkrijg snel een zakelijke lening!

snelle zakelijke lening
10/5/2022

"Tijd is geld" is een gezegde dat veel ondernemers goed kennen. Elke minuut telt als u uw eigen bedrijf runt. Daarom is het belangrijk om het tijdsaspect in gedachten te houden wanneer u financieringsopties onderzoekt die uw bedrijf helpen wanneer er behoefte is aan zakelijk financiering - bijvoorbeeld voor het kopen van inventaris, nieuwe apparatuur, het betalen van salarissen aan werknemers of andere doeleinden.

Vergelijk zakelijke leningen - volledig gratis

Zakelijke leningen tot € 1 miljoen

Zakelijke lening aanvragen

Vergelijk 20+ kredietverstrekkers

Beste voorwaarden, meerdere aanbiedingen

Leningen vergelijken

Leen tot € 1 miljoen

Snel aanvragen, aanbiedingen in 24 uur

Bedrijfslening

Kompar biedt gratis advies

Wij helpen u aan meer aanbiedingen

Snelle bedrijfslening

Kies de beste bedrijfslening

Kies de lening die het best past bij uw bedrijf, ongeacht of de rente, aflossing of iets anders belangrijk voor u is.

Naar de bank

Weet u nog wanneer u voor het laatst bij de bank was om bijvoorbeeld een zakelijke lening af te sluiten of een ander onderwerp met betrekking tot uw bedrijf te bespreken? U werd waarschijnlijk gevraagd om te gaan zitten en te wachten op een bankmedewerker. Soms kan het zijn dat u een half uur later nog steeds niet de hulp heeft gekregen die u nodig heeft. Het komt vaak voor dat u een afspraak moet maken met een bankier die verantwoordelijk is voor zakelijke leningen. Daarnaast moet je ook rekening houden met de sluitingstijd. Bovendien is het beter om niet bij slechts één bank een zakelijke lening aan te vragen, maar voorwaarden en kredietaanbiedingen van verschillende banken in de markt vergelijken. Het is dus iets dat tijd en planning vereist om een zakelijke lening op de traditionele manier aan te vragen.

Wie heeft er tijd over naast het runnen van een eigen bedrijf?

Documenten en nog meer documenten. Wanneer u eindelijk de mogelijkheid heeft om met een bankier te praten, heeft u hopelijk alle benodigde jaarcijfers, kwitanties, belastingaangiftes, etc. bij u. Dit komt omdat de kans zeer groot is dat u deze documenten nodig heeft wanneer u een zakelijke lening aanvraagt bij een bankfiliaal.

Terwijl u wacht ...

Terwijl u wacht om uw bedrijf te presenteren en leningsopties te bespreken, zult u waarschijnlijk uw mobiele telefoon controleren om op de hoogte te blijven van de activiteten van uw onderneming. Is er iets gebeurd in de e-mail? Of heeft een klant iets van zich laten horen? In de huidige digitale samenleving, waar de meeste dingen kunnen worden opgelost met behulp van een mobiele telefoon, is het logisch dat ondernemers online een zakelijke lening kunnen aanvragen.

De keuze is aan u

Dankzij Kompar kunt u een zakelijke lening aanvragen via uw telefoon, tablet of computer. We zijn ons ervan bewust dat het een dynamisch proces is om een bedrijf te runnen en dat traditionele bankoplossingen vaak te gecompliceerd, tijdrovend en traag zijn om aan de huidige zakelijke behoeften te voldoen. We hebben Kompar opgericht om bedrijven te ondersteunen door het aanvraagproces voor zakelijke leningen te vereenvoudigen, zodat u toegang heeft tot de beste financiering wanneer u die nodig heeft. ​

Eenvoudig aanvraagproces

Kompar helpt uw bedrijf bij het aanvragen van een zakelijke lening met een eenvoudig en overzichtelijk aanvraagproces. U kunt eenvoudig online uw aanbiedingen voor zakelijke leningen vergelijken via uw mobiel of computer, waardoor u onnodige wachttijden en papierwerk vermijdt. Het hele aanvraagproces duurt minder dan 1 minuut en u ontvangt binnen 24 uur aanbiedingen van meer dan 20 verschillende banken en kredietverleners. U kunt tot 1 miljoen euro lenen en het geld wordt in sommige gevallen nog dezelfde dag op uw rekening gestort. Dankzij Kompar kunt u zakelijke leningen vergelijken en aanbiedingen krijgen die passen bij de behoeften van uw bedrijf.

Snel zakelijke lening aanvragen
138an Group AB ©2022