KOMPAR's missie en doel

Kompar logo
10/5/2022

Maak kennis met KOMPAR - een bedrijf dat de voorwaarden voor financieren van kleine en middelgrote bedrijven zal veranderen. Hier leest u meer over wat we doen en wat ons doel is.

Vergelijk zakelijke leningen - volledig gratis

Zakelijke leningen tot € 1 miljoen

Zakelijke lening aanvragen

Vergelijk 20+ kredietverstrekkers

Beste voorwaarden, meerdere aanbiedingen

Leningen vergelijken

Leen tot € 1 miljoen

Snel aanvragen, aanbiedingen in 24 uur

Bedrijfslening

Kompar biedt gratis advies

Wij helpen u aan meer aanbiedingen

Snelle bedrijfslening

Kies de beste bedrijfslening

Kies de lening die het best past bij uw bedrijf, ongeacht of de rente, aflossing of iets anders belangrijk voor u is.

Waar staat Kompar voor?

Kompar is een snelgroeiend en innovatief bedrijf in de fintech-industrie, opgericht door een groep ervaren ondernemers met een passie voor financiën en digitalisering. Onze gedeelde interesse en passie voor ondernemerschap drijft ons om kleine en middelgrote bedrijven te helpen zich te ontwikkelen door hen de kans te geven om het beste alternatief te kiezen voor de financiering van hun bedrijf.

Wat gefinancierd moet worden, verschilt vaak per situatie omdat alle bedrijven zeer uiteenlopende behoeften en voorwaarden hebben. Soms moet de liquiditeit worden verbeterd, in andere gevallen moeten btw en belastingen worden betaald. Nieuwe groeimogelijkheden moeten mogelijk worden gefinancierd, u moet mogelijk nieuwe gereedschappen en machines kopen of nieuw personeel aannemen. We zijn ons ervan bewust dat elk bedrijf uniek is, daarom willen we u de mogelijkheid bieden om verschillende aanbiedingen voor zakelijke leningen met elkaar te vergelijken. We willen dat u altijd de mogelijkheid heeft om te kiezen uit de beste zakelijke leningen die op de Nederlandse markt beschikbaar zijn.

Dit alles is mogelijk met de hulp van onze partners, de beste kredietverleners en banken op de Nederlandse markt. Het aantal kredietverstrekkers op ons platform neemt voortdurend toe, waardoor u een breed scala aan mogelijkheden heeft om de beste zakelijke lening voor uw bedrijfssituatie te vinden.

Wat maakt ons uniek?

We begrijpen dat de situatie van elk bedrijf een volledig unieke oplossing nodig heeft, daarom bieden we zo'n breed scala aan aanbiedingen voor zakelijke leningen via onze applicatie, waarop het slechts een minuut duurt om een aanvraag in te vullen! Binnen 24 uur ontvangt u aanbiedingen van de kredietverleners en kunt u de bedrijfslening kiezen die het beste bij u en uw onderneming past. Als u niet zeker weet wat voor soort zakelijke lening u moet kiezen, kunt u altijd contact opnemen met een van onze professionele adviseurs. Zij zijn opgeleid en ervaren in het veld en helpen en begeleiden u graag om voor u de beste en meest geschikte zakelijke lening te krijgen. Deze service is ook helemaal gratis! ​

Ons doel en onze missie

Het is onze roeping om kleine en middelgrote ondernemingen te helpen zich te ontwikkelen, sterker te worden dan hun concurrenten, efficiënter en innovatiever te worden. Dit doen wij door hen de kans te geven om een zakelijke lening te kiezen die is afgestemd op hun specifieke behoeften. Ons doel is om de beste financieringsstandaard voor uw bedrijf te bieden. De markt voor zakelijke leningen verandert constant en wij bij KOMPAR veranderen mee. Wij geloven dat deze veranderingen zullen leiden tot betere manieren voor het MKB om zakelijke leningen aan te vragen!

Als u de beste zakelijke voor uw bedrijf nodig heeft, vul dan een aanvraag in op onze website en ontwikkel uw bedrijf!

138an Group AB ©2022